B_a_d_e_m 2miniginannesi benim de doktorum kız dedi 11+6 da 2 hafta üst üste gittiğimde net olarak söyledi 14+5 kız olarak met söyledi yani şu an 16+2 olduk,👶🥰
YNB 14+4 hafta olduk 14 mayıs gözüküyor. Bu haftalarda sizde nefes daralması yada nefes açlığı cekiyormusunuz ozellikle yatarken. Ara ara kasıkda bıçak saplanması ağrısı oluyor.
Duygus21 Gamzegs Aa benimde öyle görüyor kuzum rabbim sag salim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin inşallah
Brfutryaki Senactn0402 bende aşermedim ama tatlı tuzlu ekşi herşeyi yiyorum ama tatlı daha az ya kızlar birde ben gittikçe kilom düşüyor ya
gulbay90 Minikoocum Benim ikinci ama çok ara verdım herseyı unuttum ilk gibi sanki çok zor gecıyo. Cinsiyet için henüz gitmedim Kasım sonu gidecem ozmn ogrenırım inş. Senin belli mi cinsiyeti?
LeylaPiriyeva Mervece06 canim ben 12+1de öğrenmişdim doktoruma sordumki deyişme ihtimali varmi söylediki görmeseydim söylemezdim. ertesi gün ultraiona düşduk oda söylediki erkekdi.deyişme ola bilirmi sence?şimdi 14+2