alenrenas1 Yenianne001 ben 22. Haftada tetenoz yapmısım o zamana kadar 2 kilo almıstım ondan sonra bianda aldım 😂
ulviyedemirbas2 Birmom ay bende 16ı haftalık hamileymi ben hiis edıyorum kılo aldığımı ama evdekiler cok almadın sadece karnın böyümuş diyorlar😊
annepanda Birmom yok cok sükur hic birşey yasamadim. Diyetisyene gidiyorum. Kontrollü kilo alma ve saglikla dogum için..
annepanda Birmom o gayet guzel haftasi ile birlikte ilerliyor.. kesesi suyu herseyi gayet güzel.. elhamdülillahh..
Kelebek97 Busra5168 Maşallah canım bizde 34+3 olduk ama 14 kilo almisiz 🤣 Saglikla alalim insallab kucagimiza kilo verilir 😍😍
Kbryagci38 15+1 şimdilik 3 kilo aldım karnımda şişti . tüp bebekle olduğu için mi bilmiyorum ama çok hormon aldığım için sanırım 5 aylık gibi karnım var
tazegebee Birmom 19 haftalikken tetenoz aşısı vuruldum orda tartildim hic kilo almamıştım. ondan sonra 1 ayda 5 kilo almisim suan 23. haftadayim. nasil oldu anlamadım 😱
GmzAykn Haftamdayım 1 kiloya yakın aldım hedefim 16 ya kadar böyle kalıp sonrasında da dikkatlice devam etmek toplamda 10 kiloyla en fazla kapatmak hayalim inşallah olur😇
1prenses1prens-moms Birmom kilo verenlerin geleni yediğini çıkaranlar diye tahmin ediyorum benim arkadaşım öyleydi en azından ama ben çıkaranlardan değilim yediğim bana kaliyo 🤦🏼♀️😂😂
835161 1prenses1prens-moms evet bende iki kilo aldım ama hiç midem bulanmadi gayette yiyorum 😂 her zaman ki gibi abartmadan
47mucizem 27+5 olduk bizde 8.3 kilo aldım şimdiye kadar. Bir de gebelik şekeri çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen kilo aldığıma göre şekerden kaynaklıdır diye düşünüyorum 🤔
Byzaoz Birmom diyetisyenle devam ediyorum. Sekerim yüksek ciktigi icin. 4 kilo almistim verdim onlari. Suan hic kilo almadim sayiliyorum hamile kaldihim kilodayim. Sadece bebegim aliyor 🥰