annepanda Birmom ben 18. Haftadayım. 5 kilo verdim yarim kilo aldim. O yarim kiloda bugun tartıldım.gitmis.. 😍 ama bebegim saglikli..
Yenianne001 alenrenas1 maşallah benim de toplamda hedef 9-10 kilo. Ben de şu an 14+5 henüz gram gram alıp alıp veriyorum bazen 300gr bazen 700gr çok yersem çok su içersem
Elfens Bol yürüyüş 2.5 3 litre su içersek ekmek hamur işi pilav makarna Yemezsek sebze meyve protein ile beslenirsek almayız bence ☺️23 kasımı bekliyorum varsa öyle yapacağım su içsem yarayan tiptenim şekerde kullanmıyorum daha ne yapayım 😂
Kelebek97 Busra5168 Maşallah canım bizde 34+3 olduk ama 14 kilo almisiz 🤣 Saglikla alalim insallab kucagimiza kilo verilir 😍😍
malatya4444 Ilk gebelik 10 ikinci 8 kızımdada yani simdiki hamileligimdede 7 kilo aldm ve 32 haftalıgım
1prenses1prens-moms 18 haftalik oldum ve şimdiden 6 kg aldım boyum uzun belli olmuyo allah tan 🤦🏼♀️😂😂
1prenses1prens-moms Birmom kilo verenlerin geleni yediğini çıkaranlar diye tahmin ediyorum benim arkadaşım öyleydi en azından ama ben çıkaranlardan değilim yediğim bana kaliyo 🤦🏼♀️😂😂
annepanda Birmom yok cok sükur hic birşey yasamadim. Diyetisyene gidiyorum. Kontrollü kilo alma ve saglikla dogum için..
alenrenas1 Yenianne001 22 den sonra hızlı hızlı alıyorsunuz ona dikkat edin birde cok az karbonhidrat tüketin coğunluk sebze meyve 😅
alenrenas1 Yenianne001 ben 22. Haftada tetenoz yapmısım o zamana kadar 2 kilo almıstım ondan sonra bianda aldım 😂