Uzm-Nurse Merve1192 bence kontrol aranız çok fazla , bende 36. Haftama giriyorum ama son zamanlar önemli suyumuz artık azalmaya başlıyor yani haftada bir görüyor beni doktorum son zamana girdim diye onun öncesi de 2 haftada birdi
Dilanilngi Merve1192 bizim kontrollerimiz iki haftada bir 32.nci hafta nstye girmeye başladık dr’dan dr farklılık gösteriyor mu bilemiyorum tabi …
Zeyyno_ 62fatma Benmki pek gelecek gibi değil ama Hayırlısı olsun İnşallah 🤲🤲🙏 bebeğiniz kaç kg doğdu
kadriye-dogukan2316 35 hafta ve hastaneden selamlar ablası gibi aceleci bir kizce dünyaya getiricem sanırım sancılarım olduğu için yatış yapıldı Allah herkesi sağ saglim kurtarsin
kadriye-dogukan2316 62fatma amin inşallah bebek hareketleri nerdeyse yok denecek kadar az ciğer geliştirici vurdular bugün 2. Doz yapilcak Allah’ın izniyle kurtulucaz
62fatma kadriye-dogukan2316 bana bir doz yaptı 3 saat sonra sezeryana alındım. Hastanedemisniz agriniz varmı sancı
kadriye-dogukan2316 62fatma ikinci dozda yapıldı öğlen çorba ye sezeryan olabilir dedi hareketleri hiç yok kalp atışı kötü değil sancım 45 50 buluyor
Denizkubra kadriye-dogukan2316 allah yardmcnz olsun ya rabbim kolaylik versin size su mubarek cuma gunu yuzu suyhrmetine dua ediyrm sizede 🙏