Merve1192 Denizkubra benim doktorum bir ay sonra gel dedi 38 haftalık Olcan o zaman 34 haftalıkken gitmiştim en son kontrole de çağırmadi yani arada
Denizkubra Merve1192 benide sicak basiyor hâlâ tisortlym yani bu sogukta normalms iki canli olunca tabi
Denizkubra Haticeky en son gittgmde 32ydim 35te tekrr cagrdi en son bas asagi donmuş normal gibi gorunuyor ama belli olmaz son ana kdr degisiyr cnku dedi iste bakalm pazartesi gtcm sanrm cati muaynesmi yapck acaba
Haticeky Denizkubra hayirlisiyla kolaylika kucaklarimiza alalim insallah benimkide baş asagi dönük son anda bi degisiklik olursa oda nasib saglikli dogsunda
Smyrpd Denizkubra benim geçen sene bi kaybım oldu suyum bittiği için 29 haftalık bebeğimi sezaryenle almak zorunda kaldılar o yüzden tekrar sezaryen olacağım
sblaltnky İnan bana şuan bende aynılarını yaşıyorum saat 4:32 ve ben ne sağıma dönüp yatabiliyorum ne soluna kasık ağrılarım bel ağrım kaburgalarım ve refli sancısı gibi ağrılarım oluyo delirmek üzereyim 🤦🏻♀️
Denizkubra sblaltnky ev3t ayniisi iste benmkilerde rahim kendni hazrlyrms ayirt edemem diye korkuyrm ama dogumu
Alaz13 Bu sancıları anlamayan bir ben mi varım aranız da belim falan ağrıyor ara sıra vajinamın üst kısmına baskı oluyor san öyle aman aman bir şey değil bende mi problem var çözemedim valla
Merve1192 Dilanilngi herkes öyle diyor ama doktorum hiç nst istemedi 2 haftaya bir falan da çağırmadi 🤷 ben anlamıyorum normal mi değil mi
Denizkubra Smyrpd cok gecmis olsn rabbim bir daha yasatmasn sizede kimseye de saglikla dogsn yavrunz🌺
sblaltnky Denizkubra yani çok dayanılmıycak bi ağrıyla karşılaşırsan bence direkt hastaneye git zaten kuşum
Buseeo Ya sizlerinde bacak arasinda sanki damar damar ustune binmis gibi ağrı oluyomu yurumeyi zorlastiracak kadar bu hafta cikti bendede o ağrı üşütüyomuyum nedir anlamadim
Uzm-Nurse Merve1192 bence kontrol aranız çok fazla , bende 36. Haftama giriyorum ama son zamanlar önemli suyumuz artık azalmaya başlıyor yani haftada bir görüyor beni doktorum son zamana girdim diye onun öncesi de 2 haftada birdi
Dilanilngi Merve1192 bizim kontrollerimiz iki haftada bir 32.nci hafta nstye girmeye başladık dr’dan dr farklılık gösteriyor mu bilemiyorum tabi …