Pelin093 Dygclk51 hatta israrla dedm kalbi olusuyomuki bu haftalarda atmaya basliyomuydu dedm evet hareket olmasi gerekirdi bu haftada dedi 3 haftadan sonra olusur dedi zaten sersem gibi oldm bayada bekledi bakti yani
Pelin093 Berivan_34 aynen dogru söylüyosun ama özelin cihazlari iyi iste devlet alttan muyne yapmak istiyo ilk aylarda bende öyle olmustu bi önceki bende sonra düsük yaptm özelde giris yapmadan aldi ne verirsen ver dedi cünkü anladi kürtaja develte gitcegimi. Gecmis olsun canm
AKl Merhaba,kan tahlilinde 4+3 haftalik cikti,doktora gitdim ultrasonda rahimde golge gibi bisey var dedi ama kese ve bebek gorulmedi,cok endiseliyim😔3 hafta sonraya yeniden gidicem kontrole
Haticeay Bence biz kadınlar hastaneye gitmeden önce kesinlikle araştırma yapmalıyız internetten ve gebelik sürecini atlatanlardan. Yanlış anlama canım ama gerçekten çok erken baktırmışsın bebeğine ve neden alttan muayene oluyorsunuz ki bekleyin biraz bebek gelişsin ultrasonda mis gibi görürsünüz kalp atışını duyarsınız bazen tez canlılık acelecilik iyi bişey değil psikolojik olarak kendimizi yıpratırız ancak.
Pelin093 Haticeay erkende degil aslinda cünkü daha önce 4 düsügüm oldu hamileligimi ögrenir ögrenmez ilaclara baslamam gerekiyo aspirin igneye basladm kizimda hemen. Ben yinede 2 hafta bekledm canlansinda öyle giderim diye canlanmistir belki 6 haftalik diye düsündm baktirmaya gittm. Yuet dislarinda hep alttan muyne ediyolar aslinda bakarsan iyikide alttan baktirmisim karnimdan 4 haftalik diye cikmisti alttan muaynede tam günü gününe cikti bence bi zarari yok alttan muayne ettirmekte cünkü gercekten yurt disind son ana kadar alttan muayne ediyolar
Begm Berivan_34 rabbim yardımcın olsun canım aynen öyle bana bebeğin suyu bitmiş dua et yaşasın bu yumulmus çökmüş dedi serum yazdı 6tane 100tl tanesi vurulması lazım yoksa ölür dedi vurulmadim şuan bebeğim de hiç bir problem yok başka doktora gittim suyun az ama abartılı değil su ic sıkıntı yok dedi armut ve havuç ile bir haftada aynı seviyeye ulaştı insanın canı sıkmaya yarıyor bazı doktorlar
haziranin25i Pelin093 kuzum bende 6+5 duydum kalp atışını. 1 hafta daha bekle 🐣 Rabbim duyurmaya nasip etsin 🤲🏼
Haticeay Pelin093 anladım canım bende alttan muayene için iyi şeyler duymadığım için biraz ilerleyen zamanlarda gerek duyulursa baktırırsın denmişti ama Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen iyiye odakla kendini herşey sende bitiyor dua et ve sabret🤲☺️
fatosd84 Pelin093 4 haftalıktım kese gözükmemişti Canım anlayışlı terapi gibi doktorum sakın panik yapma olumsuz düşünme haftaya bidaha bakarız dedi 5+3 de gittik keseyi gördü çok şükür bak kesemiz güzel oluştu şimdi 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi ve 10 gün sonrada kalp atışını duyduk çok şükür güzel düşünün güzel olsun hayırlısı rabbimden takmayın❤️🤲
Pnr-kznky Pelin093 canım neden üzüyorsn kendini çocuk o haftalarda zaten imkansız hareket etmesi sadece kalp atşına ve bebeğe bakılır bnmde 6 haftada sadece kesem vardı 7 . Haftada bebek gözktü bence internete felan bak ya da acil doktorunu degiştir sen skma canını güzel düşün
Pelin093 baby3_ Ilk karnimdan baktiginda 4+5 cikinca gec döllenme olbilir kötü düsünme dedi sonra alttan günü gününe cikinca illa bi hareket bekledi baya bakindi bekledi biraz terettütlü konustu sonrada iste