Seher112 Pelin093 bende 5+5 de gittiğim alttan bakmışlarfı sadece kese gözükmüştü 6+4 karından kalp atışı duyuldu bence başka bi dr da gidin
Nuray23 Pelin093 ben 4+4de keseyi gormustum. 6+6 da kalp atimini canim. Birazdaha bekle bence baska doktora gorun. Herseyin hayirlisi
Eylulun_annesi Pelin093 Pelin093 bence kafana takmaman gereken bir olay kesinlikle doktorunu değiştirmelisin banada öyle bütün kötü ihtimalleri bi anda söylemişlerdi 6 haftalık olmasına rağmen hemen doktorumuzu değiştirdik ve şuan 36 haftalığız😇🙏🏻inşallah seninde iyi haberlerini alırız 👍👍
Pelin093 Eylulun_annesi insallah cok tesekkür ederim kizimin dru diye devamli ona gidiyorm belki düsüklerimi bildigi icin olumsuz konustu bilmiyorm ama bi dra daha görüncem haftaya
Gulsurmeli Pelin093 kuzum 3 haftalıkken ne göstersin zaten banada vajinadan girdi yeni yeni oluşmaya başlıyor dedi 7.haftamda kalp atışını duydum ve ultrason fotoğrafını aldım 5+3bile daha çok erken
Pelin093 Gulsurmeli evet yani benim bildigimde öyle ama o öyle olumsuz konusunca daha sersem gibi oldum düsünenedmda daha buraya yazana kadar
Havvabarut Mary06 aynen çünkü benim ilk gittiğim doktor dış gebelik diye düşük yaptıracak ti ben başka doktorada gittim kalp atışını duydum şimdi 28haftalik olduk
Havvabarut Pelin093 ben 4haftalikken gittim iki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi 6haftadan sonra duydum kalp atışını
Pelin093 Havvabarut benim bildigimde 6 haftadan sonra ses duyulmasada atisi görünüyo ama bu simiden olumsuz konusunca dünya basima yikildi sanki sersem gibi oldm
Yumosmelos Pelin093 cok erken doktor degilim ama iki bebegimi de 7 den sonra duyduk arkadasimin 9+2 duydu
Pelin093 Yumosmelos dogru söylüyosunuz benim bildigimde 6 haftadan sonra duyuluyo ama sasirdm öyle demedine 3 haftadan sonra kalp olusur dedi ya
Busracobann Canım benim alttan 6+2 de duyduk kalp atışını devlet Hastanesi’nde 7+1 olmasi gerekirken ultrasonda 6+5 çıktı ama korkma canlı bebek demişti Allah’tan ümit kesilmez bekle biraz daha inşallah geç döllenmedir
Pelin093 Busracobann keseyi falan gördü hani bos falan demedi sadece bi hareket yok dedi insallah bidahaki gitmeme kalp atisi olur cok tsk ederm 💜
Pelin093 Busra_74 bos kese demedi ama tihaf olan misal karnimdan 4+5 hafta cikti alttan bakinca 6 haftalik cikti gününe göre biraz ondan icim rahat etti insallah bodahaki gittigimde kalp atisinida duyarm tske derim 💞
Mom433 Babyaren benim kaybettm ilk gebelikte kalp.atisi duyulunca doktor takla atio demiştii olabiliyor sadece biz hissedemioruz😂