GamzeMedik DuyguKoolutken Bende senin gibi düşündüm ve en sonunda Amine Yade koymaya karar verdim. Peygamber efendimizin annesinin adı Amine😇
DuyguKoolutken BusRAmazan hyırlısı canım benmde içime hep kız doguyor ama oglan istediğim bi gerçektir ilk hamileliğim olduğu için öncelikle saglklı hayırlı bi evlat olsun yeter😇😇
BusRAmazan DuyguKoolutken bnmde ilk bnde hep kız istiyordum Hyrlisi olsun bakalim bnm içime doqan oldu seninde Allah qonlune qore wersin
KbraGndz DuyguKoolutken peygamber ismi verilen kişilere uğur getirdiği söyleniyo. İsrailoğullarına gönderilmiş peygamber. Çok bilinmiyor.
DuyguKoolutken Yenianne Yenianne bende öyle düşünüyorum nasipse bakalm tam karar vermedim☺Ama dinimizde olan isimler cokta güzeller
Yenianne DuyguKoolutken evet ama afra diye kısa söylenmiyor ki afraa diye söyleniyo oda kulağa hoş geliyo bence kimsenin aklına afra tafra gelmeZ 🙂
DuyguKoolutken Rabia88 evet aynısını eşim diyor afra rafra ne öyle diye halbuki anlamı cok saf temiz bir isim nisa güzel bende nisan sonu gibi dogum yapıcam🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍
SimgeAydn Benim de oğlum olcak inşallah biz de Yavuz Selim koycaz 😍 eşimle sadece bu isimde anlaşabildik 😄
KbraGndz çok sevmiyorum günümüzdeki civcivli isimleri çünkü çocuklar ismiyle büyür ve o kişiliğe bürünür çok dikkat etmemiz gereken bir konu şahsımca.