• Gebelik
  • Ilk hissetme böyle biseymi - 18.hafta

Kizlar biz 18 haftalik olduk bugun garip biseyler hissettim acaba bebegimmi anlamadim. Süt ictim sonra karnimda degisik oynamalar kipirdamalar oldu icerden arka arkaya dokunuslar oldu acaba bebegimmi🤭 siz ilk hissettiginizde nasildi ?
Bide internetten baktim ordada eger hareketlerde azalma goruyosaniz süt icin yaziyodu bebege enerji verirmis 🤭

Aliay bnce doğru hissetmşsibdr bnde 18 de ilk hissetmştm pıt diye hafif vuruş yapar😊

Aliay yaaaa bende 17. Haftamdaym tam uykuya dalarken 2 kere sanki boyle su baloncugu olusunca pit diye patlar ya oyle bisi hissettim cok degisikti🙈

Aliay bencede onlar bebeğin canım insanın içi eriyor kurban olurum hepsinin minnoş ellerine ayaklarına benim hep ağlayasım geliyor oğlum tekme attıkça 😊

Ben 13 haftalık falandı içerden gıdıklanıyordum tabi ikinci bebeğim olduğu için biraz erken hissettim

Aliay balık dokunup kaçıyormuş gibiydi sonra su balonu patlamasına dönüştü içinde baloncuklar patlıyor gibiydi şimdi baya tekme Tokat ne gelirse 😁

Aliay 18+3 deyim bende bugün aynı şeyi hissettim 😉 sabah kalktığımda karnımda pıt pıt diye sanki vuruşlar oldu 🙈 birkaç haftaya kalmaz daha çok hissederiz diye düşünüyorum

Aliay ben bugün 18 haftalık oldum ilk gebelik olmasına rağmen maşallah erken hissettim 16 dan beri oynuyor 3 kere net olarak vurma hissettim çok güzel duygular bizim kız biraz yaramaaz 🥰

Bende 17 yim birazonce kasigjmda pit pit diye 3 kez bisey oldu orda bugun ultrasinda da bakmisti doktor asjri hareketlitdi massallah heralde hissrttim ilk defa ay ne zor ayirt etmesi 😀

Aliay tamda öyle bisey hareketleri bende 18 imde hissettim ağlamıstim o vurdukca 🥰🥰

Dyguklc evet bende kucuk kucuk dokunuslar hissediyodumda bugunki baya farkliydi 🤭

20 haftalığım ilk hamileliğim şimdiye kadar hareket ettiğini hiç hissetmedim yada hissettiysemde anlamadım normalde hangi haftada hissedilir