Kizlar biz 18 haftalik olduk bugun garip biseyler hissettim acaba bebegimmi anlamadim. Süt ictim sonra karnimda degisik oynamalar kipirdamalar oldu icerden arka arkaya dokunuslar oldu acaba bebegimmi🤭 siz ilk hissettiginizde nasildi ?
Bide internetten baktim ordada eger hareketlerde azalma goruyosaniz süt icin yaziyodu bebege enerji verirmis 🤭
Ilk hissetme böyle biseymi - 18.hafta
Aliay yaaaa bende 17. Haftamdaym tam uykuya dalarken 2 kere sanki boyle su baloncugu olusunca pit diye patlar ya oyle bisi hissettim cok degisikti🙈
Aliay bencede onlar bebeğin canım insanın içi eriyor kurban olurum hepsinin minnoş ellerine ayaklarına benim hep ağlayasım geliyor oğlum tekme attıkça 😊
Zehraerdgn evet gercekten oyle cok guzel bi his 🥰
Fatmanursanliii ya cok tatli biseydi duygulandirdi gercekten 😍
Ben 13 haftalık falandı içerden gıdıklanıyordum tabi ikinci bebeğim olduğu için biraz erken hissettim
Aliay balık dokunup kaçıyormuş gibiydi sonra su balonu patlamasına dönüştü içinde baloncuklar patlıyor gibiydi şimdi baya tekme Tokat ne gelirse 😁
insan_insan kac haftaliksin simdi canim cok tatli🤭
Bende 17 yim birazonce kasigjmda pit pit diye 3 kez bisey oldu orda bugun ultrasinda da bakmisti doktor asjri hareketlitdi massallah heralde hissrttim ilk defa ay ne zor ayirt etmesi 😀
Aliay tamda öyle bisey hareketleri bende 18 imde hissettim ağlamıstim o vurdukca 🥰🥰
20 haftalığım ilk hamileliğim şimdiye kadar hareket ettiğini hiç hissetmedim yada hissettiysemde anlamadım normalde hangi haftada hissedilir
Aliay 32 olduk biz artık 🙊