umutcuk balyanakoglum andywawa yeri çok iyi olan üst kalitede ürünler üreten bir marka, İdil baby(mamino) , Pierre Cardin babylerle yarışıyor şuanda 😊😊 fiyatı kalitesi için oldukça makul
Kizimveoglumm balyanakoglum bence verilmez 180 liraya isimli 10lu hastane cıkısı yaptırdım battaniyesi flan herşeyi var
Beyzan Bence kalite ve bebeğin temin edecek şeyler çok önemli mesela 3-6 aylık bebek için bu ürün alınmaz ama Yenidoğan o kadar hassas ki pamuk gibi teni var en kaliteli kumaşları almak lazım ben olsam alırım bunu tabi imkanlar dahilindeyse
2subat balyanakoglum Bende balıklı bi hastane çıkışı aldım 250 liraya andy wawadan ama henüz kullanmadım
Hamileyim-mutluyum Serifeisitmir bu kadar pahalı hastane çıkışına gerek var mı bilmiyorum zaten 20 gün giyebiliyorlatçr sonra küçülüyormuş 350 liraya çeşit çeşit kıyafet alınır değişik değişik giyer çocuk
Serifeisitmir Hamileyim-mutluyum evet çeşit çeşit alinur ama teni hassas doğar doğmaz kaliteli mümkünse organik pamuk olması önemli büyümelerine bakarsak hiç kıyafet almamalıyız
Tugbahanim1 Beşli set için fazla olabilir ama beğendiyseniz bazı şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz bence ☺️ Ben 10 lu setimi daha kaliteli ve pahalı aldım. Hiç de acımam her şeye para akıtmıyoruz ya ☺️
Merinosunannesii balyanakoglum valla ben trendyoldan Baska markanın 5li takımından aldım 5 adet ortalama 45-60tl arası 10lu aldım 1 tane 130 lira gayette güzel kumaşları yumuşacık bu kadar değmez bence
EsraUmt Esra_Omer_21 @butikbebecik 150 tl ye yaptırdım daha süslü psnolu olsun dersen @mucize_minikler var bir de uniqon var oraya da bakabilirsin