balyanakoglum Kızlar bu andywawa hastane çıkışına bittim özellikle o Patiklere 😍 ama bu kadar paraya değer mi bilmiyorum. Andywawa kullanan varsa yorum yazabilir mi
Serifeisitmir balyanakoglum markaya göre fiyatı çok uygun canım ben 10lusunu 350 liraya 5lisinide 160 liraya aldım
Hamileyim-mutluyum Serifeisitmir bu kadar pahalı hastane çıkışına gerek var mı bilmiyorum zaten 20 gün giyebiliyorlatçr sonra küçülüyormuş 350 liraya çeşit çeşit kıyafet alınır değişik değişik giyer çocuk
[silindi] balyanakoglum annemin favori markasi, yeni markalari bilmiyorum ama bu daha 30 yil once bile cok iyi marka demisti, jokerde gezerken gorunce mutlu olmustu 😁
bellaks balyanakoglum Ben mi çok pintiyim bilmiyorum ama taş çatlasın 3 ay giyeceği bir şeye 110 küsür lira vermek istemem. Doğru düzgün bir kaç kez bile giyemeden üstüne küçük gelip kaldırırken zoruma gider heralde 😂
Edu-35 bellaks inanır mısınız o kadar cok 0-1 ay kıyafet almışım ki hepsi elimde patladı🤦🏻♀️🤦🏻♀️Bebegim 4 kilo üzeri doğdu hicbirini giydiremedim🤷🏻♀️Ve kötü olan şey ise dördüncü ve sonuncu cocugumdu artık tüplerimi de baglattım.mecbur vereceğim ihtiyacı olan birilerine.yani haklısınız kücük kıyafet almak cok iyi birşey değil ama ben sütümden dolayı yenidoğan kıyafetine cok ihtiyac duydum,küçük gelenleri kullanamayınca,kalanlarla idare etmek zorunda kaldım.biliyorum ki 1 ay sonra hicbirini giyemeyecek😊🤦🏻♀️Tekrar almak istemedim
Serifeinc4 balyanakoglum bende bu markadan aldım canım 10lusunu aldım ve çok hoşuma gitti kumaşı falan çok güzel
Edu-35 balyanakoglum bende almıştım beşli setini indirimdeyken.bence değer o fiyata.çünkü dokusu kumaşı çok yumuşak👍Ben 80 tl civarı almıştım 5 ay önce kadar.severek giydiriyorum diyemiyorum 😂sütüm devamlı kıyafetleri ıslattıgı icin sürekli üst değiştiriyoruz.demem o ki,o fiyata değer fakat kaliteli ve indirimleri takip ederek beşli iki set alabilirsiniz o fiyata🌸daha fazla karlı olursunuz.doğumunuza ne kadar kaldı bilmiyorum ama yenidoğan kıyafeti gercekten dönüşümlü çok lazım oluyor🌸
bellaks Edu-35 Haklısınız, ben de çok heves ediyordum çeşit çeşit kıyafetler alayım diyordum. Geri düşününce doğru düzgün giyemeceği kıyafetlere o kadar para vermektense, başka bir ihtiyacını alırım fazlasına verene kadar dedim 😊 Giydiremediğiniz, olmayan kıyafetlerini dolap gibi uygulamalarda satıp başka bir ihtiyacını alabilirsiniz bu arada ☺️
Abf Ben hastane çıkışlarıni A101 den bim den aldım, zaten kaç kere giyecek belli değil, devamlı kirlenecek, bence çok pahalı kıyafetlere gerek yok,
Bsraskmn balyanakoglum markayı bilmiyorum değer diyenler olmuş belkide öyledir. Benim düşüncem ise taş çatlasın 2. Ayına kadar giyebileceği birşeye bu kadar para vermek mantıksız. Birde model olarakda ahım şahım bi bi fark göremedim heryerde olan modeller. Ben 5 li 3 lü takımları lcw dan aldım. 10 lu olarakda 200 tl ye isimli yaptırdım. Hepsinin kumaşıda pamuklu gayet yumuşak. Andywawa dediğinizin kumaşını bilmiyorum tabi eğer bir artısı olduğunu düşünüyorsanız alın içinizde kalmasın