Esra_Omer_21 Esra_Omer_21 Gerçi bu başlangıcı doktor bu tarihden sonra saymaya başladı bitiş tarihi 23 nisandı
Inci20192021 LarisaAlbayrak tahmini dogum tarihi 21.1.2021 ama sezeryan olcak 7-10 gün önce olur. Saglikla gelsin yavrularimiz 🙏
Yesim1995 LarisaAlbayrak diğer oğlum 13 ocaktı dayanamadı aralığın son haftası doğdu 🙈 yine hamileyim 24 ocak diyo ama bu sefer de sanmıyorm 🤭🤦♀️
sdkince LarisaAlbayrak 6 ocak görünüyor benimde bu gün kıyafetlerini yıkıcam bu hazırlıklar bile beni heycanlandırıyor🥰
sdkince LarisaAlbayrak ben geçen ay taşındım yoksa beni zorlicaktı ama taşınmak gerçekten zor ya eşyaları yıka yerleştir düzen kur Allah kolaylık versin.
insan_insan LarisaAlbayrak adete göre 10 Ocak detaylıya göre 14 Ocak doktoruma göre 17 Ocak bakalım kim kazanacak 😂😂 10-17 Ocak bekliyoruz diyorum Aralık’ta doğsun istemiyorum inşallah ocağa kadar dayanır.
Selin2 LarisaAlbayrak Nasipse bizimde ocak olacak gibi🙏🏻Sadece ben serklaj oldum o yuzden 14 ocak gibi dikisleri alacaklar sonra bakalım ne zaman gelirse artık 🥰🥰