Nimet-efebspnr38 Kzlar ben biraz ufak tefegim doktor dedi ki hamilesin ama biraz kilo vermen lazım bu arada daha 5 haftalik hamileyim nasil vereceğim bilmiyorum ki ben hem hamileyim bana akil verin ne yapmam lazım 3 5 kilo gitmesi için diyet yapamıyorum malum
mayis13 Nimet-efebspnr38 mide bulantıların başlayınca ister istemez verirsin zaten ben ilk 3 ay su bile içemedim
Busra34ybg Nimet-efebspnr38 canım banada hamile kalmadan önce kilo vermelisin demişti doktor veremedim malesef ama hamileliğimin ilk 3 ay istemsizce 6 kilo verdim bulantılar halsizlik iştahsızlık derken 65 olan kilom 59 oldu kafana çok takma :) 8. Haftadan sonda bulantıların başlarsa sende vermeye başlarsın
Serpilkrgn Nimet-efebspnr38 hamilelikte ilk aylarında annenin kilosu ideal değil ve yağ oranı fazlaysa verilmesinde sakınca yok . İlk aylarda bebeğin gelişiminin annenin beslenmesiyle ilgisi yok . Almanız gereken önemli besinleri öğünlerinizde alırsanız kilo verebilirsiniz . Örneğin sabah 2 yumurta haşlama 1 dilim peynir ,zeytin yada 2 ceviz ya da önemli bir folik asit kaynağı avakado (çeyrek) 1 bardak sütle yemeniz hem doyurucu hem almanız gereken proteini de karşılıyor . Öğlen de yoğurtlu kabak ya da çorba içebilirsiniz . Akşam ve öğlen arası kefir muhakkak içilebilir akşam da bir hafta da 2 gün balık 2 gün baklagil 2 gün sebze şeklinde yapılabilir . Ya da 2 gün et 2 gün sebze 2 gün bakla
Merinosunannesii Nimet-efebspnr38 valla kişiye göre değişiyor yarım kilo bile veremedim kusmam olmadı ilk zamanlarsonra oldu o zaman da iştahım açık oldugu zamanlar oldugu için kilo veremedim ki kilolu bir hamileyim kilolu kaldım
Hilalkrmzkn Busra34ybg bende böyle olur düşüncesiyle kilo veririm diye düşünürken yani bulantı vs hiç mi hiç olmadı bulantım çok oldu ama sadece midem bulandı bir defa belki kusmuşumdur herşeyi yedik daha çok aldık 🤪
Nimet-efebspnr38 Busra34ybg ov daha 8 haftam var yabi bulanti için saka gibi o gelsede zYiflasam diyorum 🤣
Busra34ybg Hilalkrmzkn hiç kusmadım ama çok bulantım oldu ve sadece mideme iki lokma gitsin diye zorla biseyler yiyordum böyle olacağını hiç düşünmemiştim işhatım açlırda iyice kilo alırım diye düşünürken gittikçe eridim
Ipek0z Nimet-efebspnr38 ekmeği azaltıp fast food yemezsen, makarna, börek çörek gazlı içecekten uzak durursan verirsin bence. Eğer çayı kahveyi şekerli içiyorsan onu da bırakmalısın tabi ki. Yani bu saydıklarım zaten bebeğe de zararlı şeyler kendin için kesmesen bebeğin için bunları yemeyi kesmelisin
gamzecee Nimet-efebspnr38 ilk haftalarda 1 trimester bitene kadar diyet yapabilirsiniz ve kilo verebiliyorsunuz bir diyetisyen desteğiyle yapabilirsiniz yardım alın
Nimet-efebspnr38 gamzecee bunu dün bizimkine söyledim de saçma geldi simdi bide. Ben yurt dışındayım Fransa’da karantinadayiz yani disari cikma şansı da yok suan
insan_insan Kilolu hamile kaldım hiç bulantım kusmam olmadı ama dikkat ederek 4-5 kilo civardı verdim ve hiç kilo almadan devam ediyorum 32 haftalık oldum 🌺 beyaz ekmek , pirinç , tatlı , abur cubur vs tüketmedim
mayis13 Nimet-efebspnr38 inşallah başlamaz o zaman 😀 ben deli gibi kilo vermiştim çok takma kafana stresten iyice alırsın
Seval22 Nimet-efebspnr38 benim boyumda 155 kilomda 55 ti hamile kaldığımda 32. Haftamdayım 6 kilo aldım belki sende çok kilo almazsın niye kilo ver demişki
gamzecee Nimet-efebspnr38 aslında Türkiye’de Online diyetle çalışasan çok diyetisyen var bakabilirsiniz yararınıza 🙏
Ipek0z Nimet-efebspnr38 o zaman bir süre sevdiceğinden ayrı düşmen lazım canım🙈 bu arada yürüyüşte yaparsan hem bebek için hem kilo için çok faydalı olurr. Bana bebek için yürüyüş yap dediler de ben üşendim kıçımı kaldırmaya beş aydır bir kez yürüyüş yapmadım🙈
mayis13 Nimet-efebspnr38 zaten hamileler için üretilmiş bir ilaç doktor günde 4 taneye kadar içebilirsin hiç bir sıkıntı olmaz dedi gece yatmadan 2 tane içiyorum ertesi günüm misler gibi geçiyor