kader_ozol Merhaba anneler 😘 5 aylık hamileyim yavaştan ihtiyaçlarını almak istiyorum. Bunun öncesinde yenidoğan bebek için nasıl bir özellikte emzik alınmalı siz hangisinden memnun kaldınız veya hangisi size uygun geldi 🙋🏼♀️ kullananlar özellikle 👼🏼
Mihre kader_ozol Hemen hemen hepsini denedim ama oğluşum ısrarla kabul etmemişti☺️ anne göğüs ucuna en yakın olan ve bebeklerin en az reddettiği emzik philips avent ultra air . Fiyat olarak bibse göre daha makul hem.
cocukgelisimcianne_ kader_ozol chicco kauçuk kullandım ilk birkaç hafta daha doğal olduğu için sonrasında bibs aldım . Bibs ilk başta da alabilirmişim baştan almadığıma pişman oldum zaten beş altı hafta ömürleri var emziklerin değişmesi gerekiyor 5 haftada bir oyüzden deneye deneye de bulabilirsiniz bebeğinizin hangisini seveceğini
diyhomelif kader_ozol ben bibs ve tomme aldım. Daha doğrusu tomme de biberon ve emzik 67 falandı o yüzden aldım :) hangisini tutarsa artık. Ben sadece uykuya geçiş de kullanacağım nasip oluesa
Beyza_yzk kader_ozol Oğlum da 4 sene önce philiphs avent almıştım tutmuştu şimdi ikinci gebeliğim yine ondan aldım inşallah kızım da tutar 🤗
Zehraaa98 Zeyneb99 canım konuyla alakalı degıl ama bısey sorcam bız 9+3 deyız koraz buyuklugunde dıyor arkadasım 9+6 incir buyuklugunde yaızyor kacıncıı gun ıncır oluyor😂
turansmom1 kader_ozol bende bibs almak istedim ama hem bulamadım hemde internette bir süre sonra şistığı yaziyordu. Wee ve tüm ucuz emzikleri denedim en son sadece aldığı tek emzik avent ultra soft oldu bunu bende emerim yumuşacık😂