yaseemin1 Çatı muayenesinden sonra doğum hızlanıyor diyorlar. Benim de 2 gün sonra olucak sizce öyle mi? Bu konuda tecrübesi olan var mı kızlar?
Eozknc yaseemin1 hayır ne nişanım geldi ne de suyum nede ağrılarda bir artma hiç biri olmadı hiçte korkmayın ayrıca burda bazıları çok abartıyordu hiiç acılı bişey de değilmiş yani
26_26_26ggg yaseemin1 ben geçen hafta oldum çatı muayenesi canım çok yandı hatta kendimi kastım biraz sonrasında bi acı oldu fln ama ne nişan ne başka bişey gelen. Giden yok keşke öyle birşey olsa ya
Beyaz-34 yaseemin1 ben 2 haftadır çatı 2 kez çatı muayenesi oldum bu hafta 3.yapılacak ama hiç bir ilerleme yok ne açılma ne nişan 39+4 deyim
karsiyakalianne Hayır bence doğumun gidişatına etkisi yok. Muayeneden sonra nisanım geldi, 2 cm açıklık vardı 6 gün geçmesine rağmen sancı yada su gelmesi olmadi…
Sayram karsiyakalianne resmen aklimdaki soruyi cevapladin tskr ederimm😃 bende 2 gün önce catı muanesı oldum 2 cm acıklık vardı az öncede nişan geldı sevındım dogum baslıcak galıba dıye🤣🤣
karsiyakalianne Sayram rica ederim kolaylıklar dilerim bizim durumumuzda olan herkese 🤗 benimki pek nazlı cıktı ama kişiden kişiye de değişebilir tabi sen yine de kendini dinle bi süre 💕
Mary06 26_26_26ggg kaç haftalıkken yaptırdınız? Bir de çatı muayenesinde tam olarak ne yapılıyor biraz anlatır mısınız
Eozknc Mary06 doktor orta ve işaret parmağını birleştirip jel sürüyor ve muayene ediyo. Normal vajinal muayeden Bi farkı yok ben doktor elini çektiğinde bitti mi bu kadar mı demiştim.. Burda o kadar çok yorum gördüm ki yok komple elini soktu yok bayağı tuşeledi yok iki gün oturamadım bilmem nee.. Hikayee.. Rahat olmaya çalışın sadece.
Nursahcan Ben daha olmadım 37 de gitmiştim doktor yapmadı 37+5 olduk carsamba gidecem o zamn yapar sanırım ve bilidğim kadarı ile dogumu hizlandırmıyor hatta hic etkisi olmuyormus
Sbnmkrl yaseemin1 ben alakası olduğunu düşünmüyorum ilk çatı muayenemi doktor vajinal kültür alırken 35. Haftada yaptı kanamam olurmu diye sordum hatta ben doktora panik yapmıyım diye yoo neden olsun ki falan dedi