Bugün saat 8 de hastaneye girişim yapıldı nts EKG ve serum takıldı herşey o kadar hızlı gelişti ki ben bile anlayamadım daha sonra hadi doğuma diyip beni doğuma aldılar belden istemiştim zaten hiç bir acısı yok korkulacak hiç birşey yok 5 dakika sonra tamamen uyuşmuştum hareketleri hissediyorsunuz evet ama bariz bi şekilde değil yani 10 dakka geçmeden kuzumu çıkardılar onu görünce herşey geçti sanki mide bulantısı oluyor evet ama hemen ilaç yapıp durduruyorlar tansiyon kalp ritmi sürekli bakılıyor ve zaten sürekli sizinle konuşuyorlar kuzumu ben odaya gelmeden odaya getirmişlerdi zaten onun varlığı sizi ayakta tutuyor yaklaşık 5 saat sonra uyuşukluğumda tamamen geçince ayağa kalktım hemen çünkü daha fazla yatamazdım bebeğimi kucağıma alamıyordum 2 saatin sonunda gazımı çıkardım çok şükür size tavsiyem sürekli yürüyün canınız acısa bile çünkü onun size ihtiyacı var sütüm gelmedi hala da yok tavsiyeleriniz varsa kapabilirim lütfen yazın :)

Rabbim bir ömür saglıklıca büyütmeyi nasıp eder bakalım ben 37+5 olduk 37 de agrım vsrdı bel agrısı fenaydı yürüyemiyprdum bile kasıklarımda hafıf ara ara sgrı vardı nts de cıkmadı o yuzden doktor bakmadı ama carsmba sanırm bakar 38 olucam cunku sımdılık normal doguö gozukuyor ama bılmıyorum bıan once saglıklı bı sekılde ogluma kavusmak ıstıyorum

Yagmrzrn bende 2. Sezeryanimi olcam suan 36 haftaligim cuma gunu kontrol var acaba ne zaman dogurcam merakla bekliyorum biran once dogurmak istiyorum siz kac haftalik dogurdunuz

Yagmrzrn elma suyu süt için yardımcı diyorlardı bide gaz yapmayan tek meyve suyu tavsiye ediyorum 😊

Yagmrzrn ilk gebeligimde benimde hemen gelmemisti sut gelmese de makina ile hep sagdim cocugu emzirdim 2. Gun gelmisti zamanlar artti hemen hemen 1 yasa kadar emziridm kizimi

Yagmrzrn burda okuyodum sürekli spinalde bel ağrısı baş ağrısı omuz ağrısı oluyomış sizde herhangi biri oldumu