Betl4201 Bs3547 ben yazdan hazırladım kuruttum bulamazsam belki diye🙈 çok fazla tüketmek zararlıdır belki ama bilimsel olarakda ahududu yaprağının rahim kaslarını güçlendirdiği ve doğumu tetiklediği var o yüzden zararlı olacağını düşünmüyorum
Betl4201 Günlük sabah ve akşam birer saat yürüyüş evdede bol bol çömelme hareketi yapmak lazım, 2 kalın dilim ananasında tüketmenin faydası olduğunu duymuştum bir ebe arkadaştan
yaseminyasemin miraccaden senin herşey yolundaymış herşeyi denersin ben bişeude yapamıyorum bebek yukarda dönmüyo aşağı o yüzden hareket filan da yapmıyorum makat gelişken sancım filan olmasın diye yada hareketle dönme ihtimali artarmı onuda bilmiyorum 🤷🏻♀️ 40. haftam benimde
Livanur_65 miraccaden ılık duş deneyin bel ağrısı doğum habercisidir keskin bir acı verirse sancıları sayin
dilara92 miraccaden açıklığınız var mı peki kaç cm 😄 2 hafta sonra aynı durumda mı olacagım diye düşünüyorumda şimdi 3 cm açıklıgım var bebek kanala girmemiş sizinki ne zaman girmişti ?
miraccaden dilara92 benim geçen hafta kanala girdi ama hiç açıklığım yok maalesef açıklık olsa suni denicek doktorum
miraccaden Valla 40 olcam yarın hala hiç bir şey yok denemediğim yöntem kalmadı artık napıcaz bilmiyorum
yaseminyasemin miraccaden makat geliş filan dedi , peki böyle kalırsa dedim bu şekilde doğum riskli olur normal yaptıramam dedi
yaseminyasemin miraccaden normal doğum istiyorum bebeğin vakti bitene kadar beklicez artık vakit kalmadı dediği yerde sönmezse sancı filan olmazsa o zaman mecburi sezeryan , bi ihtimal döner diye beklemedeyiz
yaseminyasemin miraccaden amin soğolun inşallah sizinde bi anda sancınız başlar gider bebişinizi alır gelirsiniz 🤲🏻
Tugcngz miraccaden bende 39+5 oldum dün doktora gittim acılma yok kanala girmemiş sadece rahim yumuşaması var buğünde kasılmalarım cok var kasıldıkca kadıklarıma inanılmaz agrı giriyor 🥺 suyumuzda biraz azalma var dedi onun icşnde havuc suyu önerdi onu iciyorum yarın tekrar cagırdı bakalm suyumuz ne durumda tekrar nst’ye giricam inşAllah acılmam falan vardır kanala girmiştir
Tugcngz miraccaden ainen cnm bende gittim buğün doktora 39+6 oldum p.tesi gününe kadar bebek gelmezse p.tesi sezeryana alıcam dedi
Melikegmscskn Kasım bebekleri böyle sanırım 39+4 bendede bi tık yok. Ahududu çayı içiyorum kaç gündür hiç bişey fayda etmiyor