Nilisra Merhaba 33+5 günlük hamileyim. Hala mide bulntilarim devam ediyor. Var mi aranızda benim gibi bu haftalarda olup mide bulantısı devam eden? Çok yoruyor artik😥
Esmanur_97 Nilisra 28+5 haftalığım ilk günden beri bulanıyor şuan daha artarak ilerliyorum 😒 prilam işe yarıyordu onunda etkisini göremiyorum artık
Rabiacengiz Esmanur_97 doktorunla konuş dramamine diye bi ilaç var sana uygun görürse yazsın çok rahatlatır
Nilisra Esmanur_97 aynen bende Prilam kullaniyorum ama bi ise yaramıyor son günlerde 😥 sabredeceğiz artik
Golden_Rose92 Nilisra ben de 30. Haftadayım hala midem bulanıyor. Gebeliğin başından beri prilam bulantı ilacı alıyorum. Ilk gebeliğin böyle değildi 16. Haftadan sonra geçmişti ama Bu seferki çok farklı hiç durmadı bulantılar. Bebekler sağlıklı olsun da:)
Mervehayrunnisa Nilisra benim de 6 .haftada başladı 35+2 hala devam ediyor zofer 4 mg kullanıyorum hala onunla durabiliyorum şükür sona geldik
Golden_Rose92 Mervehayrunnisa zofer de bildiğim kadarıyla ağır bIr ilaç.demek sizin de baya ağır geçiyor
Mervehayrunnisa Golden_Rose92 evet çok ağır o bile kesmiyor bazen serum tedavisi gördüm ilk 4 ay hastanede yattım şimdi şükür ilke göre dayanıyorum Rabbim sağ-salim almayı nasip etsin kucağımiza insAllah çok zor bütün hamilelerin yardımcısı olsunn
tugce_25 Benimde 28 haftada başladı kusmam şu an 30 haftaligim her gece yatarken 2 tane prilam içiyorum hiç değilse biraz dindiriyor