NefesDeniz Nkayserili90 Aslında etsiz olarak evde kendiniz yapabiliriz. Hem daha güvenilir olur içiniz rahat eder. Yada anneniz kardeşiniz filan birisine yaptırsanız süper olur gibi :)
Nkayserili90 NefesDeniz annem babam corona oldu günlerdir görmedim bi ablam var o da günlerdir annemlere yemek yap getir götür canı çıktı kıyamam ki ona, ben kendim yapiyim en iyisi🙏🏻
Nkayserili90 Ebrumihrimah ya bende burda bi arkadaş post açmıştı öyle güzel anlatmış ki canım ondan sonra çekti😂
Yenianne001 Nkayserili90 ye canım ben yedim çok sıkıntıya sokuyorsan kendini doktoruna mesaj at ara ya da kontrolünü bekle🌸
NefesDeniz Nkayserili90 Ah kıyamam çok geçmiş olsun Allahım şifa versin bir an evvel inşallah🥺 Siz kendiniz yapın eğer mide bulantınız vs yoksa içiniz rahat rahat yiyin afiyet şifa olsun şimdiden🌻
Kizcek Hanimlar ince bulgur yikanmadigi ve pismedigi icin etsiz de olsa cigkofte ve kisir yenmesi onerilmiyor diye okumustum bi yerde ama nerde okudugumu hatirlamadigim icin kaynak gosteremiyorum. Yine de aklinizda bulunsun.
Girlpowerbabe Nkayserili90 hamileliğimin başından beri yiyorum hem de öyle az buz değil bi oturuşta en az 200 gr falan 😂
Elifbc Nkayserili90 acısız ve etsiz yiyin bir şey olmaz benim de canım çok çekmişti ama kovid yüzünden dışardan açık hiç bir şey almıyoruz evde kendim yaptım dışardan hazır lavaş aldım yeşillikle evde istediğim kadar yedim :)) tarif YouTube da var hemde çok kolay blendır ile yapılmış tarifler var yoğurmak da gerekmiyor tadı çok güzel oluyor tavsiye ederim. Ben sadece acı koymadım içine çünkü acı yasak hamilelikte diye ama tadı birebir dışarıdan alınan kadar güzel oldu.