ikizlermom EsraYamanoglu riskli bir tek yumurta ikizi canım en geç 32 de alınması gerekiyormuş kort dolanma riskinden dolayı ya 19 kasım ya da 20 kasım doğum bakalım 😊
efulimm19_ EsraYamanoglu valla çok korkuyorum ama evladimiza kavuşmak için mecburen katlanicaz canım. Yapmamız gereken bol dua ve sabır inşallah🤲 sonuçta herkes aynı yoldan geciyor bir şekilde
efulimm19_ EsraYamanoglu inşallah canım Allah bizi evlatlarımıza kavuştursun isteyen dileyen herkese de o duyguyu nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın. 🤲
Dorukcuuuum EsraYamanoglu 39+3 üz 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ondan sonra gün veririz dediler sabahtan beri moralim bozuk arkadaşlarımın en geç 38 de alındı çocuk
Edanur071216 Dorukcuuuum seninle aynı kaderi yaşıyoruz bende 39+3üm ne ağrı var ne bişey cuma günü tekrar gel kontrole dediler bakalım ne olcak o zamana kadar yine ağrım falan olmazsa bana da sezeryan günü verirler mi yoksa suni mi yaparlar bilmiyorum
EsraYamanoglu Dorukcuuuum canım bebeğin gelişimi falan nasıl yani 41 e kadar beklemek neden sezeryanda 38 e kadar bekliyorlar doktorunla konuş bence
nagsal-48 EsraYamanoglu a benim de 20 Kasım doktorum sezeryan günü verdi 🥰 çok heyecanlıyım Allahın izniyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🐣🙏🙏