Gamzeli12 13 haftaya girdik ikizlerime hamileyim cinsiyet belli degil şimdilik sizler en erken kac haftalıkda ögrendiniz çok merak ediyorum ☺️☺️
ikizminikler Gamzeli12 12 de söyledi fiziklerine bakarak biri kız biri erkek dedi 16. Haftada ikiside kız olduğunu öğrendik
Minnakhamis Gamzeli12 12+0 da %85 ikside kız dedi 😀 açıkçası bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyorduk 😃
Senemada Gamzeli12 benim ikizlerin birinin cinsiyetini 12 haftalıkjen öğrenmiştik ikinci bebiş 16 haftaya kadar anca gösterdi kendini 😂
Gamzeli12 ikizminikler hadı hayırlı olsun banada bırı kıza benzıyor dedı oburune bişe demedi ters donmüştü ona bakana kadar 😂 sızın nasıl gecıyor hamılelık alıs verıse ne zamn baslıcaksınız
ikizminikler Gamzeli12 ben herşeyimi aldım 🙈 yarın 31 haftalığız çok şükür iyiyiz ağrılar sızılar olsada
Mervece06 Senemsuat merhaba doktorum bana da ikili test yaptı ama kan verdim sadece ulturason da görüp söyledi cinsiyeti 12+4 de siz nasıl öğrendiniz kandan mı cinsiyeti
Minnakhamis Senemsuat ya ne bileyim ilk gebeliğim 🙈 birde burda bazı hamile anneler en erken 16 haftada öğrenirsin deyince o yüzden hiç beklemiyordum ikili testi yaptırıp geliriz diyordum doktor cinsiyeti söyleyim mi deyince tabi şaşırdık haliyle ☺️
Gamzeli12 ikizminikler maşşallah canım hayırlsı ile kucagınıza alın darısı bıze bu zamanlara hayırlısı ıle gelmek nasıp olsun hayırlısı ıle bizde kucagımıza alırız 🤲🏻
ikizminikler Gamzeli12 amin inşallah cümlemiz sağlıkla kavuşsun ❤️ Geliyorsun bi şekilde ben daha dün beş haftalıktım 😅 akıp gidiyo işte
Zeynepahmett Gamzeli12 12 haftalikken tahmin bile etmedi erken dedi:) tam 15 haftalık ikisi de erkek dedi değişmedi canim
Gul76 baby3_ ikiz oldugunu ne zaman ogrendiniz her hangi belirti varmiydi kan degeri falan kaçtı benim 5+5 10 gun once test yapmistim 3552 cikmisti arkadaslar ikiz olabilir dedi merakettim😊
izmirsibel Gamzeli12 19 haftalık hamileyim daha net belli değil bir erkeğe benziyor dedi birde kıza benziyor dedi doktor biri devlet biri özel bende 😂😂 bilemiyorum
Zehraaa98 2artiikizannesi valla benımde tarama testım yaklaşıyor heyecandan kalbım cıkcak gıbı oluyor 🤣9.haftada erkege benzettım dedi 12.haftada soyleyecek