alenrenas1 Arzu1994 ben 28+5 hiç bulantım olmadı cok şükür sadece bir defa cıkardım oda yemegin üstüne ilaç atmıstım ilacın kokusu cok kötüydü kusmustum
ayseozi40 Cakir26 aynn bende vallaha hele bide coca cola icmeden bir günüm gecmezdi belki 2 litre siseyi bitirirdm kndm simdi agizima süremiyorum
ayseozi40 Prenses23 allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Normalde tersi olmasi lazimdi ye tatliyi dogur hakkiyi😊
Leselis ilknirvanam123 benim bebeğim suan 10 haftalık baş ağrısı seyrek oluyor ve ayaklarım çok üşüyor erkek bebek belirtileri mi acaba
minidior Leselis valla banada hep kiz kiz dediler oglum olucak belirtilerle alakasi yok cok sukur bulantilarim olmadi , elde ayakta usume kuruma falanda yok mesela eksi yedim asla tatli yiyemedim sivilcelerim aldi basini gitti bende olmazdi ama erkek:)
ilknirvanam123 Leselis canım tabiki kesin erkek tir diyemem ama ama erkek bebeklerde bunlar oluyor genelde tabiki hiçbiri olmayadabilir herkesin vücut yapsı farklı bende söylediklerimin hepsi oldu ayak üşümesi de ilk 3 4 ayda oluyormuş daha çok 😊 allah gönlüne göre versin
ayseozi40 Leselis bilmem hayirlisi bklm normalde ayaklar fln üsüyünce erkek diyorlar ama kansizlikdanda olur belki
Funda38 16+1 iz karnim yuvarlak valla cok karisik yiyorum eksi tatli aci. Bulantim falan cok oldu istahim azaldi.herkes baktiginda kesin kizin olacak demislerdi gercektende kiz oldugunu ögrendik. Oglumda hic bulanti yasamamistim
1PrensAnnesi ayseozi40 kalça namına bişeyim kalmadı bi karnım var gayet sivri ve erkek benim ilkimde de tipimi gören erkek demişti bnde tuttu yani
Ozbk Arzu1994 nerdeyse hiç bulantım olmadı, ekşi şeyler yiyorum 20+2 deyiz erkek dedi doktor. El ayak üşümesi de erkek bebeğe işaret demişlerdi ,ellerim ayaklarım hep soğuk
WmonallissA Baştan beri ayaklarım hep üşüdü, ellerim kurudu iyice, hala tatlıyı ağzıma süremiyorum.Karnım sivrilmeye başladı. Cinsiyetimiz erkek💙
Nuray23 ayseozi40 benim karnim yuvarlak ve yanlarima kadar dolu şiş yani kizim olucak allah nasip ederse. Hep eksi ve aci seyler canim istiyor.