Ytugcek Syydmoomm duyamadık maalesef, haftasına göre çok küçük, muhtemelen düşecek dedi. 2 gün arayla betahcg batırdık, sonuçlar iyi çıktı. Demekki geç döllenme dedi, pazartesi gidicez, inşallah güzel çıkar
Hamileyim-mutluyum Syydmoomm Aaa gerizekalı mıdır nedir doktorlara inanma her dediğini de yapma hasta psikolojisinden anlamıyorlar 😡
Hamileyim-mutluyum Syydmoomm Canım ben de ilk başta duymadım ekranda bebeği görünce minik minik pıt pıt atan kalp atılı var mıydı ışık gibi yanıp sönüyor
Syydmoomm Hamileyim-mutluyum hayır yoktu hiçbişey sadece bebeği gördü. 5 haftalık gittiğimizde keseyi görmedi su içirdi baya sıkıştım öyle gördü keseyi kese sağlam dedi. 7+3 ken bebeği gördü kalp atışını duymadı ne ultrasonla ne alttan. 6 haftalık bebek dedi
Hafizimm Syydmoomm Evet önce kendi düştü sonra kalan parçalar için kürtaj oldum. Tek doktorla kalma yine de. Başka doktora da görün ben 3 tane doktora gittim biri bekleyelim geç yumurtlama olmuştur dedi bekletti biri umutlanma çok dedi diğeri de bekle istersen ama sonuç değişmez dedi ve sonunda düştü en azindan bekledim bu konuda içim rahat.
Hafizimm Syydmoomm kötü düşünme arkadaşım inşaallah sen yaşamazsın bu durumu ama hiçbir zorluğu yok kürtajın benim evde düşük başladığı için çok fazla agrım sancim oldu kürtajda bir sey hissetmedim psikolojik olarak çok zor oluyor fiziken bir zorluğu yok.
Tugcekkkkk Syydmoomm ruh hastası bir doktora denk gelmişsin. Devlet hastanelerinin cihazları eski oldugu için kalp atışını çok geç duyabilirsin. Bir de özel de dene canım şansını. Geç döllenme olmuş olabilir bebeğin. Bir çok kişinin basına geliyor
funda84 Syydmoomm canım bizde 7 hafta 4 günlükken duyamadık alttan kontrol etmesine rağmen ki iyi bir özel hastane iyi bir cihazla bakılmıştı.Moralim çok bozulmuştu.Ama doktorumuz her bebeğin gelişiminin aynı olamayacagını ve geç döllenme olabileceğini iletti.Tam bir hafta sonra tekrar gittik.Çok şükür duyduk kalbini şu anda da 25. Haftadayız.İçini ferah tutmaya çalış en kötüsünü düşünme sakın….Güzel haberlerini bekliyoruz🙏🏻
Syydmoomm funda84 bebek ultrason resminde 3.74 cm görünüyor yani 6 haftalığa denk geliyor inşallah bu hafta duyarız umudum var 🤲🏻
Elifmstf Syydmoomm 6+4 te duydum şükürler olsun 🤲 eğer 6 haftalık gozukuyosa USG de biraz daha beklenilebilir 9 da duyan da duydum. İçinizi ferah tutun kötü düşünmeyin
Elifmstf Syydmoomm bende ilk gittiğimde 5+4te 4 haftalık kese gözükmustu geriden gelebiliyor bazen. 1 hafta sonrasına başka bı doktora gitmelisin canım. Sonradan toparlıyor bebiş moralini yüksek tut bebişin seninledir inşallah kuzum🤲
Lokumcuk Syydmoomm Syydmoomm canım duymak degilde görmedimi kalp atısını zaten pıt pıt gösteriyor. Duymak için bekle birazcık belki daha minnaktır
Berrinugur Syydmoomm öncelikle sen o doktoru değiştir canım mutlaka ne demek her bebek doğsaydı sakat insan çok olurdu kesinlikle senin psikolojini bozmayan doktor seçmelisin başka doktor araştır git bakalım o duyabilecekmi ben 6. Haftada duydum kalp atışını ama 8. Haftaya kadar normalmiş doktorum öyle demişti inşallah biran önce duyarsın hangi şehirdesin ki
Syydmoomm Berrinugur İstanbuldayım canım doktorumu değiştircem zaten Cuma yeni ses gitçem. ultrason fotosuna baktım bebek 3.74 mm görünüyor yani 6 haftalık. Sabrederek beklicem