Mnk2 bana 32de bebeğin haftasına göre çok zayıf geriden geliyor dedi sonra haftada 1 gel dedi.34te gittim yine aynı dedi erken doğuma alabilirim deyip ciğer geliştirici verdi. Ben de başka bir doktora daha gittim bir profesöre. O da baktı geç döllenme de olduğunu söyledim bana en başında öyle demişlerdi. Neyse dedi ki şu sn gelişim geriliği deyip erken doğuma alınacak bir durum yok o iğneyi de vurdurma. Ben de onun sözünü dinledim. Ertesi hafta kendi doktorum 3 günde bir gel dedi gittim ve yok durmuş bunun gelişmesi hiç kilo almıyor acil sezaryen dedi. O kadar moralimi bozdu ki ne yapacağımı şaşırdırm. Profesörü aradım şehir dışındaydı 3 günde bir kilo bakmak yanıltıcı olur deyip beni üni hastanesine yönlendirdi ve haftada bir ultrason 3 günde bir nst önerdi. Ve sonra ki hafta gittiğimde bebeğim tqm 500gr almıştı. Yani gelişmesi durmuş dediği bebek 1 haftada 500gr almıştı. Özeldeki doktoru dinlesem bebeği 35te alıp küvöze koyacaktı. 37. haftaya kadar geldik bu prof da bu hafta doğum önerdi çünkü tansiyonum yükseliyor ve ilaca rağmen düşmüyor. Ama bbeeğin kilo almasında bir sıkıntı yok evet haftasına göre biraz zayıf ama en azından durmuş faln değil. Benim fikrim mutlaka başka bir doktora daha görünün