SevimErcis deletedmom24 ha o zaman bunu o şekilde söyleyeceksiniz. Ben size su içmeyin diye bir tavsiye de bulunmadım. Sıvı gıdalar dedim. Hazır meyve suları, çorbalar, karpuz vs.. kendinizi ifade ederken üsluplarınıza dikkat ederseniz sevinirim.
deletedmom24 SevimErcis gayet iyi anlattım anlatmaya çalıştım diye düşünüyordum. Gerisi size kalmış nasıl yorumlarsanız. Acil şifalar..
SemaKumtepe Bulantılarınız ne zaman basladı acaba? bende 6+4 hamıleyım sadece ıstahsızlık var ama zorluyorum yinede kendimi yemek için.mide bulantım bundan sonra baslayabılırmı yoksa başlasa şimdiye baslarmıydı?
Hanifekucuk SemaKumtepe aslında olmadığı icin çok şanslısın. Bulantı insandan insana değişiyormuş. Kimisi 9 ay bulantısız geçiriyor şükret bence olmaz insallah 🙂
OktayMeltemSahin SevimErcis uzun uzun yazmamak adına ortalama rakam söyledim bu oran çocuklarda 65 75 erkeklerde 60 kadınlar da ise 50 civarında.Nete de yazarsanız bu şekilde çıkacaktır net şu kadardır diye bir bilgi henüz yok sizin emin olduğunuz gibi 🤗
SevimErcis OktayMeltemSahin kas oranına göre değişiklik gösterir zaten bayanlardan sonra açıklamayı yazdım.