Purpura26 22Ege00 Telefonla mı alıyorsun mhrs randevudan alsan daha az uğraşırsın bence hemen gece yarısı olunca girip bak 😃 pandemiden dolayı hastanelerde hasta sayısını azalttılar yoğunluk olmasın diye o yüzden zor bulunuyor
22Ege00 Purpura26 hastaneye hiç gitmediğimden dolayı bi bilgim yok ve şu lanet virüs mahf etti herşeyi
Purpura26 22Ege00 Senin teknolojiyle pek aran yok galiba sağlık ocağıda bulamamıştın ya halbu ki google maps var telefonun da haritalar oraya girip yazınca yakının da ki her şeyi gösteriyor 😃 https://m.hastanerandevu.gov.tr/ bak altta üye ol var oraya üye ol sonra giriş yap randevularını burdan daha rahat alırsın devletin yani bu da
Cigdm 22Ege00 canım hayırlı olsun yumurtlama takibi yapiyormusun yumurtlamadan itibaren ne gibi belirtilerin oldu bende beklemedeyim
22Ege00 Cigdm evet yaptım yumurtlamadan 12.13 gün sonra test yaptım idrarda çıktı adetim üç gün geçince tekrar yaptım kan testi çıktı gebelik belirtileri uyku halsizlik sık idrar
22Ege00 Cigdm evet kasık da agrım vardı göğüs lerde his etmedim oğlumu emziriyodum diye ilk degerim 503.5 çıktı Pazartesi kontrol e gidiecem ultrason na