Mugee09 erdem hastanesi diyorlar anlaşmalı ama ben tam olarak konuşmadım bunu açıkçası ilk gebeligim yorgun bakım kısmını hiç düşünmedim siz neden aklınıza böyle seyler getiriyorsunuz inşallah yorgun bakımlık bir durum olmayacaktır size tavsiyem gidin muayene olun yorgun bakıma ilgili sorularınızı sormuş olur değerlendirmiş olursunuz inşallah ne küvözluk nede yorgun bakımlık durum olmaz zaten gidişat belliyse bunu söyleyebilirler ben bebegimi alıp cıkıcam diye düsünüyorum 🥰😂 anne yüreği diyelim sende kötü seyler düsünme Allahın izniyle irsey olamayacak olsa da illaki onlarda bu durumla karşılaşmışlardır çözümleri vardır ücret konusunda da ekstra yorgun bakım için para ödeniyormu bilmiyorum bunları ancak muayede konuşarak öğrenebilirsiniz ben beylikdüzünden kalkıp gidicem doktor iyi veya kötü bilemem ben tecrübesine bakıyorum estetik te yapan bir doktor oldugu için doğumda da estetege önem verir fazla hırpalanmadan atlatmamı saglar kesi atılcaksa da gerek gördügü için attı diyebilirim enazndan keyfi olması benim moralimi bozar ben boyle dusunuyorum fiyatları da gayet cazip