Acemianne27 Merhaba güzel anneler 36 haftalık hamileyim inşallah oğluşumuz olucak yenidoğan sünneti düşünen varmı
dermus Acemianne27 ben dusunuyorum, arkadasimda 20 gun once dogum yapti , dogum yaptigi hastanede sunnetinide yaptirdi 1000 tl ye, ve coktan iyilesti bile. Sorun olmadi cok sukur.
Tucu3435 Acemianne27 ben de yarından sonra doğum yapacağım doktorla konuştum 10-30 gün arası ideal dedi kendimi toparlayınca 1 aylık olmadan yaptracağım
mororkide91 Dilanilngi doktorunuz ne dedi ne bilgi verdi?cocuk doktoruyla mi konustunuz kimden bilgi aldiniz?bilgi verirseniz sewinirim.
Dilanilngi Acemianne27 hayır üroloji uzmanı ve sünnet hastanesinde dr la görüştüm onlar yeni doğan sünnetini daha sağlıklı buluyorlar ve hissetmicek diyorlar pansuman vs bile yapılmıyormuş biz yaptırmayı düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa inşallah 🙏🏻
Anurbasgem Acemianne27 doğuma 24 günüm kaldı eğer zamanında doğarsa. Ben de hemen yaptırmak istiyorum bir aksilik çıkmazsa doktorlarla hastane ile henüz görüşmedim .
Acemianne27 Anurbasgem hemen yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum 1 hafta olmadan iyileşiyor hemde acı çok hissetmiyor
tekbirask156 Devlet hastanesinde yapıyorlar mı bu süreçte bileniniz var mı ? Doğurabilirsem ben de düşünüyorum 🥺
Acemianne27 tekbirask156 bi araştırmak lazım bence onu çocuk cerrahi veya cerrah olan bir hastaneye sormanız lazım
mororkide91 tekbirask156 bu konu hakkında bende bilgi almak istiyorum.devlet hastanesinde yapiyorlarsa habgi bolumden randevu almak gerekir acaba ?belki bilen biri cevap yazar.
Cemrreedemirci Acemianne27 ben kısmetse yaptıracağım. Üroloji doktoru bir tanıdığımız yapıyor eşim de destekliyor iyileşme çok hızlıymış hücre yenilenmesi çok hızlı olduğu için. Bezin içinde idrarla 2 güne sapasağlam olur dedi.
Cemrreedemirci Acemianne27 yürümeye başlamadan yaptırmak iyi demişti çocuk yatmak istemiyor eli sürekli yaraya gidiyor falan sıkıntı bebekken anne için de en kolayıymış.
Acemianne27 Cemrreedemirci kesinlikle yaptırmak en iyisi çocuk psikolojik olarak da zarar göreceğini düşünmüyorum