GmzAykn Ceylannn değişebilir daha çok erken beklemede kal ben öyle yapıyorum tabi sonuçta hangisi olursa hepimiz için hayırlısı olsun😇
alenrenas1 Ceylannn inanın hatırlamıyorum ama hatta eve gelince hemen kıyafet bakmıstım hep de diyorduk ilk cocugumuz kız olsun baya sevinmiştik 😅 ama sonra 18. Haftada doktor erkek dedi 28 haftalık oldu halen gidince soruyorum halen kız mı erkek mi 😂
Ceylannn alenrenas1 Hadi ya 😅 Doktor net konuştu ama bakalım 🤔 rabbim sağlıkla almayı nasip etsin size de🙏😘
GmzAykn alenrenas1 ben de ilk çocuğumu herkes erkek isterken ben kız olsun derdim içimden hep kız istedim kız oldu çok şükür 2 yaşında çok tatlı bir kızı var bunda da gönlüm hep erkek olsun dedi öyle istedi belki Buda gönlüme göre olur umutluyum😇
alenrenas1 Ceylannn amin canım allah herkese evladını sağ salim kucagına almayı nasip etsin 🥰🙏🏻 Acele etmeyin o yüzden bir daha gittikten sonra başlayın ufak tefekte olsa esya almaya
Ceylannn alenrenas1 kızımdan dolayı her şey var daha 1 yaşında o yüzden bir alışveriş yapmayacağım ama teşekkür ederim fikriniz için 🙏💖🤗
Mom092 Ceylannn valla bende cok sey yaptım yuzuk , bicak makas , cin takvimi falan hepsinde erkek cikti ruyalarimda hep erkek cocuk doğururdum emzirirdim😅 Ama tum bunlara ragmen benimde kizim olucak 🥰 saglikla kavusalim insallaahh hayirli olsun 🙃
Mom092 Ceylannn Ayneeen ☺️ Ve esimin ailesinde kiz yok hepsi erkek ben kızımın olacağına dair hic umudum yoktu ama Allah biliyor ya gonlum hep kizdan yanaydi 😂