Gzlgzl Taze-Anne28 o bende de çok hala geçmedi sürekli wcdeyım birde suyun dozu kacıyormu ne hepten yatak serdım wc ye😁
Gzlgzl Dilaraa06 normal dönerken hatta ani eğilirken öldürürken hapsırurken ne kadar sürede geçiyor dedi doktorum bu çok önemli dedi çok uzun saatlerce ise sıkıntı dedi ama oyle saatlerce sürmüyor bendeki sizin ne kadar sürüyor
Gzlgzl Dilaraa06 normal bende de aynı hayta bazen adım atarken bıle oluyor ama gene Dr gidince sorun mutlaka
Halide_zehra Taze-Anne28 ilk hamileliğim benim ama ileri haftalarda olduğum için normal olduğunu söyleyebilirim. Benim de ilk aylardan itibaren bel ağrım oluyodu o yüzden endişelenme çok normal 😊
Bebek1_ Taze-Anne28 12+2 yim 1 haftadır bel ağrısı ve dediginiz gibi göbeğim de rahatsızlıklar hissediyorum sırt üstü yatınca çok fazla rahatsız ediyor sol tarafa yattığımda çok rahatım ama artık sol kolum felç oldu ne zman geçer yada geçer mi bilmiyorum 😔🌸
Bebek1_ Dilaraa06 bende aynı şekilde nu sorundan şikayetçiyim ama gaz sancısı olduğunu düşünüyorum cunki gaz problemi yasaniyo ister istemez zaten guruldaması hiç geçmiyor
Dilaraa06 Bebek1_ yok benim gaz olmadığına eminim bildiğin ağrı bıçak saplıyorlar gibi oluyo 🤦♀️ sanırım karın büyüdüğü için oluyo ama yinede yarın kontrolüm var doktorumla da konuşcam
Bebek1_ Dilaraa06 evet bebek büyüdüğü rahim genişlediği icin olabiliyor ağrılar kesinlikle danışmak en iyisi 🌸
Bebek1_ Taze-Anne28 inşallah düzleriz biran önce ya piskoloji yi etkiliyor bu durum ve de uyku kalitesini düşürüyor e malum ileride hiç uyuyamiycaz 🤣🤣
Seyma2861 Taze-Anne28 canım normal çarpıntı. vücut alışmaya calısıyor daha çok kan pompalıyor kan hacmi artıyor bi sersemletiyor vücûdu. Sağlıcakla kucaklamak nasip olsun inşallah
Taze-Anne28 Seyma2861 amin 😊 aynen doktorumda öyle söyledi de alışık olmayınca insan bi yadırgıyor ☺️