zgeDenizKaramanAtmaca Eylulmom kesinlikle doktor üstüne bassa basa söyledi hatta ilk sorduğu o oldu bana 🤭
zgeDenizKaramanAtmaca Eylulmom amin inşallah sanırım sizinle de yaşıtız çok güzel şeyler yaşıyoruz allahım devamını getirsin inşallah bir değişiklik olursa yine yazalım bilgilendirelim birbirimiz 😊
Eylulmom zgeDenizKaramanAtmaca zgeDenizKaramanAtmaca ay amin inşallah olur tabiki 😊burda yeniyim ben öğrenmeye çalışıyorum mesajlaşma yok heralde yine bisey olursa buraya yazarsanız bende gün içinde giriyorum sayfaya bildirim gelmiyo çünkü 😏
Rasev Eylulmom iyi yapiyorsunuz bana dokdorum 12haftaya kadar yasakladi biz daha 14+5deyiz hala korkuyoruz bebeye bisiy olur diye ilişkiye girmiyoruz🙊😂
RRR Eylulmom rica ederim canım benim rabbim şifa versin ❤ Bir de korkma tamam mı stres korku tetikliyo bir de rahmini kasma ıkınma yani ❤
zgeDenizKaramanAtmaca Kızlar iyi akşamlar benim biraz önce kahverengi bir pıhtı geldi doktorumu aradım kırmızı değilse istirahate devam et dedi ama devamı gelirse gel dedi çok endişelendim 😔
Eylulmom zgeDenizKaramanAtmaca canım benim hala geliyo sanki hamileyim ama adet oluyorum gibi az az geliyo kanama çok gelirse gelirsin dedi rahmin içindekiler gidiyomuş yavaş yavaş annemde kalıyorum artık evimi özledim bitse de kan Allahın izniyle evime gitsem senin kahverengi geliyo iyi yine kırmızı gelmesi iyi değil korkma evham yapma sakın ol hep dua et hayırlı sağlıklı bi bebekse sana tutunur zaten
zgeDenizKaramanAtmaca Eylulmom kayınvalidem geldi bana da bakmaya allahım inşaallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻
zgeDenizKaramanAtmaca Eylulmom benim de aynı şekilde devam ediyor canım valla doktor Protestanı günde üç e çıkar dedi dün iğne yaptı. Ama kalk atışlarını dinledik tekrar kese iyi dedi inşaallah geçer ikimizinde en kısa zamanda 🙏🏻
Eylulmom zgeDenizKaramanAtmaca bende çarşamba günü gidicem inşllah kalp atışını duyabilirim belki 😊 bakalım belki banada 3 e çıkar dicek regl gibi kanamam devam ediyo
Eylulmom zgeDenizKaramanAtmaca evet canım evime geldim evimi çok özlemişim baş dönmem oldu bugün ve çok uyuyorum sen nasılsın canım 😊
zgeDenizKaramanAtmaca 1072PINAR merhaba canım ben adetimden bir gün önce kan tahlili yatırmıştım 545 çıktı ertesi gün 810 çıktı 4 Gül sonra 3100 çıktı ama bazılarını yavaş ilerlermiş mesela senin kaç çıktı ?
Eylulmom 1072PINAR benim ilk 5900 cıktı 2.si 5600 cıktı 3. Yaptim beta değeri çıkmayınca daha yaptırmadım öyle kaldı doktorda istemedi