Nrgsalp bebisloading evet benim herşeyim uygundu .hersey çok güzel ilerledi kendi sancılarınmla oldu normal doğurdum .benim minyon bi tipim var oğlum da 3 550 kilo doğdu. 10 günü daha var di. Doktor demişti eğer 10 gün daha dursaydi doguramazdin demişti.
bebisloading Nrgsalp E maşşallah, minyon halinizle ne güzel doğurmuşsunuz 😍 Benim kızım da minyon, inşallah bizim de rahatça olur güzel güzel💐
Eslina175 bebisloading merhaba canim ben ilk bebegimi normal dogumla kucagima aldim doktoruma cok guvenigordum hic aklima kotu birsey gelmedi smdi ikinciye hamileym yine ayni doktora gitmek istedim ama cook pahalanmis neredeyse 3kati olmus bende bir devlet hast icerisinden ozel doktor sectm daha uygn fiyati nekdr iyi olsada doktorjm yinede guvenemiyorum nedense:(Normal istiyorm ama sonucta devlet ya basinda bir doktor beklemiyor geceye denk gelirsen doktor bulman neredeyse imkansiz .Tabiki normal dogumun cook fazla riskleri var.İlk dogumumda tam cocuk cikma asamasinda ikinamadim arada kaldi hemen bir kesi atilip hizlica cikardilar upuzun olmustu kafasi .Orada belki 5-10sn bir zaman vardi almasalardi oksijensiz kalabilirmis oda zaten engelli olmasi demek. Bence doktoruna guveniyorsan denemelisin ayri bir mucize omrun boynca hafizandan silemeyecegn özel anlar.
bebisloading Eslina175 Ayyy Allah korusun, çok şükür güzel gitmş her şey..Ama evet bu risklerin de bilincinde olmak lazım..İyi bir doktor her şey demek değil mi😍
HafsaRumeysa bebisloading yok cnm benm ilk kizim gununden 15 gun gecti doktor bundan sonrasi riskli artk karar senin bebegin tuvaletini yapip yutabilir dedi bende risk alip beklemedim suni sanci verdiler hic fayda etmedi bebegin kalp atislari dusmeye basladi bende asiri korkuyordm bebek yukari cikmisti acilmamda yoktu acil sezeryana alindim
bebisloading HafsaRumeysa Böyle bir durumda ben de sezaryeni desteklerim, hayırlısıyla aldınız kucağınıza değil mi..💫
Nur1126 bebisloading aslında birden çıkartıkları için sezaryen de tiskler daha çok ben normal doğum yaptım en iyisi sen doktorunla konuş için rahatlasın banada neler dediler normal doğurma için dışına çıkıyor heryerin kan içinde kalıyor belin kopuyor neler neler dediler doğurdim 0 kesi 0 dikiş dedim yüreyim sandalyeye gerek yok hiç söyledikleri gibi olmadı seni korkutmuş resmen
bebisloading Nur1126 Maşallah ne kadar güzel olmuş kesisiz dikişsiz..Var mı fayda gördüğünüz, şunu şunu yaptım dikşm olmadı gibi diyebileceğiniz? Böyle ipuçarınız varsa bilmeyi çok çok isterim😉
Wonderanne bebisloading kolaylarina geliyor onların peki sonrasında senin için kolay olacak mı kimse bunu düşünmüyor
Senemufuk bebisloading evet çocuk çıkınca bitti ne acı ne biley allah şükür ama siz çok düşünmeyin akışına bırakın kimseye takılmayın
bebisloading Bilgeenur kesinlikle, normali doğalı varken hazır, onu tercih etmek en güzeli geliyor bana, ama tabi doktor dediğiniz gibi sezaryen diyorsa da riske atmamak gerekir..
bebisloading Begm Akışına bırakmak en güzeli değil mi..Bu arada çatı muayenesi yapıldı bugün, çok şükür bir engelimiz yokmuş normal doğuma🤗 Bakalım geleceği zamana kadar dönmezse prensesim normal doğumla goğacak inşallah😊
Begm bebisloading aynen öyle iyi düşün iyi olsun sağlıkla gelsinde inşallah çatı muyanesinde iyi dedi ise bebek döner ise inşallah doğar canım sağlıkla gelsin inşallah 🌼
bebisloading Seval22 kesinlikle..Her tür doğumda risk oluyor sonuçta..Ben de minyonum, şu an için inşallah normal doğum olacak gibi, ama doktor sezaryen olması gerekir derse de hiç zorlamam..
bebisloading Yeppudaa Evet, ablamın öyle bir özelliği var,korkmanız çok normal 😊..Sizlerin sayesinde artık tıkadım kulaklarımı..
bebisloading Egeeren değil mi.. Kimi sezaryen tercih edenler, ablam gibi, bana da öyle övüyorlar.. (Neyse ki yakın arkadaşlarım öyle değiller, normal kararımı destekliyorlar) İnşallah istediğin gibi normal doğumla sağlıkla kucağına alırsın canım ❤️
Myssr bebisloading aynen narkozu atma yok gazınız olcak onu atma. ikinci gbelikte riskleri var bi doğum kitabında okumuştm açıkcaıs ben serzryenden korkuyorm daha çok. normal doğumda dikişinizde olmasa da mesela direkt normal hayata dönüyosn