bebisloading Zerin1234 aimn, inşallah kaldırabileceğimiz, bizim için en hayırlısı, bebeğimiz için en güzeli olan doğum şeklimiz olsun inşallah 🙏🙏🙏
bebisloading Dilanbayraktar İnşallah sağlığıyla sıhhatiyle gelsin bebeğiniz, en kolay güzel doğumlarınız olsun🙏
bebisloading Zeyyno_ içimdeki sesi dinlemeye ve kızım için en güzelini istemeye devsm edicem canım,çok saol..O nasıl isterse öyle gelsin, kısıtlamayacağım kesinlikle🤗
Dilanbayraktar bebisloading cok teşekkür ederim ama ne zaman dogar bilmiyorum ilk dogumum 1 cm aciklik dedi sancilarda duzensiz eve gonderdi su gelmedi daha nisanim da gelmedi ne kadar beklerim acaba
Elfffcnnn28 bebisloading gerçekten işini severek yapan iyi bi doktor bulur sağlıkla dogurursun insallah canım 😊
Bilgeenur bebisloading adı üstünde “normal” dogum. Sezeryan bir ameliyattır ve normal dogumun yapilamayacagi kosullarda guzel bir cozum yolu sunmustur. Akısta bir terslik olmadigi surece keyfi sezeryan pek saglikli bir durum olmuyor. Ama doktor sezeryan derse de ısrarla normal isteyen insanlar bebeklerini riske atabiliyor.
bebisloading Bilgeenur kesinlikle, normali doğalı varken hazır, onu tercih etmek en güzeli geliyor bana, ama tabi doktor dediğiniz gibi sezaryen diyorsa da riske atmamak gerekir..
Mirayse1 bebisloading ablan kendi endişelerini sana asılamaya calısıyor kulaklarını tıka kötü düşünme akısına bırak hersey olacağına varır.
Begm bebisloading canım bebek kanalda sıkışır ise oksijensiz kalırsa oluyor bu bende iki normal doğum yaptım çok şükür hiçte bir sıkıntı yok onca normal doğuranda bu şekilde mi oluyor çok saçma düşünce anomali var ise bir bebekte fıtraten allahın yaratması oluyor genden geçen bozukluklar oluyor normal doğum ile ne alakası var bence kafanı böyle şeylerle doldurma normal doğum diyor ise normal yap sezeryen diyor ise sezeryen yap doktorun sana söyler çatın müsait ise bebek dönmüş ise normal olur dar ise dönmemiş ise sezeryen olursun
bebisloading Begm Akışına bırakmak en güzeli değil mi..Bu arada çatı muayenesi yapıldı bugün, çok şükür bir engelimiz yokmuş normal doğuma🤗 Bakalım geleceği zamana kadar dönmezse prensesim normal doğumla goğacak inşallah😊
Haticeyuce31 bebisloading sen 39 40 a gel bak gece gündüz birlikte olalım gelsin diyorsun valla o zamanda inatcilwr gelmiyor işte kiz 🤣🤣 benimki tam doktorun verdiği tarihte geldi doktor sözünü dinledi anasını degeel
Seval22 bebisloading ben rehabilitasyon öğretmeniyim evet bir sürü doğumda zedelenmiş bebekler geliyor ama sezeryan doğumdada olabiliyor bebek su yutabiliyor solunum sıkıntısı olabiliyor mesela bebek iri ise normale zorlama bende 32. Haftamdayım ve normal istiyorum ama bebeğim iri gidiyor 38. Haftada 3700 ü geçerse sezeryan olucak kendim minyonum zorlamaya gerek yok doktoruna güveniyorsan o seni yönlendirir
bebisloading Seval22 kesinlikle..Her tür doğumda risk oluyor sonuçta..Ben de minyonum, şu an için inşallah normal doğum olacak gibi, ama doktor sezaryen olması gerekir derse de hiç zorlamam..
Yeppudaa bebisloading ablaniz neden boyle olumsuz dusunuyor. Ay bende normal dogurdum ama ablaniz beni bile korkuttu normal doğum yaptigim halde saka gibi. Desteklemesi gerekirken kostek olmak. Birde doktor ne diyorsa o 😊 sezeryansa sezeryan. Normal ise normal. 😊
bebisloading Yeppudaa Evet, ablamın öyle bir özelliği var,korkmanız çok normal 😊..Sizlerin sayesinde artık tıkadım kulaklarımı..
Egeeren bebisloading 2. Dogumum da norml olucak ins normal dogum yapam yakinlarin en guzeli diyip yorum yapmiyor iken sezeryan olan yakinlarim neden se sezeryani ovuyor cunki benimde sezeryan olmami istiyorlar 😅 normal en iyisi canim
bebisloading Egeeren değil mi.. Kimi sezaryen tercih edenler, ablam gibi, bana da öyle övüyorlar.. (Neyse ki yakın arkadaşlarım öyle değiller, normal kararımı destekliyorlar) İnşallah istediğin gibi normal doğumla sağlıkla kucağına alırsın canım ❤️
Myssr bebisloading adi ustunde normal dogum :) sezaryenin risklerini niye soylemiyo ablaniz ne cok riski var onu okusanz korkarsnz asil
1PrensAnnesi bebisloading amin inşallah🤲🏻 Haklısınız burası bunun için var zaten sorun ki öğrenin bilin
acemiii bebisloading Başka doktorla da görüşün.Benim de böyle oldu doktorum muallakta konuşuyodu , değiştirdim…32.haftada hem de ! Henüz doğum yapmadım ama hangisi olacaksa olsun doktorun aydınlatması lazım
2ErkekAnnesiiiii bebisloading bi sıkıntı olursa doktor sana sezeryan olmak zorundasın normal dogum zor der kuzum sen sıkma canını cocugun saglıklı olsunda normal sezeryan onemli değil
bebisloading 2ErkekAnnesiiiii Amin canım aynen öyle..İlk isteğim normal olması, fakat tabi sezaryen denirse elbette o da kabulüm.. Önemli olan bebişlerimizin sağlığı❤️
Maviss1525 bebisloading Evet doktor gerçekten çok önemli uzun arayışlar sonucu buldum çok güzel rahatlatıyor psikolog gibi inşaAllah sizede istediğiniz gibi bir doktor denk gelir 🌸