gmzcvk Merveturksoy simdi okudum yazdiklarinizi benim de erkek bebek ve ben de hic kilo almadim bana da doktor bebek senden besleniyor dedi, surecimiz ayni isliyor gibi ☺️☺️ Hayirlisi olsun hakkimizda 🙏🏻
Ebru_123 Merveturksoy Allah bagışlasın. Bende 39 da ilk çocugumu 4.65 kılo dogurdum 2 gün suniye ragmen açılma olmadı hayatı tehkileye girince acil sezeryana alındım. İnsan üzülüyor o acılara ragmen sezeryan olunca
Merveturksoy Ebru_123 aynen benim kanamam başladı yoksa daha beklerdim belki bilmiyorum yani 3 dk 1 e düşmese daha dayanırdım ama yok ilerleme de yok 3 cm den öteye gidemedim
gmzcvk Merveturksoy aaa benim de 3 hafta ileride, sonlara dogru nasil bir yol izlediniz biz suan 33. haftalik olucaz en son 32. hftada rapor icin gittigimde bakildi 35 haftalik gorunuyordu, dogumunuzu normal mi sezaryen mi yaptiniz?
Merveturksoy gmzcvk normale zorlayıp sezeryan oldu 4 kilo üzerini devlet risk almıyor kendi bildigimi okuyup 14 saat şancı çektim 3 dk 1 e düştü sancim ama çocuk kanala girmedi iri olduğu için