Nihanozturk MuratZeynepDiner bende bugün yine oldu az önce kasıklarımda bi acı bıcak saplanır gibi iki defa bu sefer bebekte hareket ediyodu aynı zamanda bizimki cok beklemicek galiba 🤦🏻♀️
MuratZeynepDiner Melikeemre 37 den önce doğmasını istemyorm 2 hafta daha sabretse bende bi an önce sağlıkla gelsin istyorm bakalım🙈
Domatesimm serifebzk ben 33teyim benim de oluyor ve sertleşme agrı yapıyor ya 😢 doktora da gitmedim henüz. Bu hafta gideyim en iyisi 😟
MuratZeynepDiner Domatesimm evet ihmal etmeyin belli olmaz ben nstye girdim en azından sancım olmadgnı biliorm
Melikeemre MuratZeynepDiner. Bende fotograf cekimi yaptiracagim yaptirim sonra dogabilir beyfendimiz .😆😅
Zeze03 MuratZeynepDiner evet cnm dikkat edin kızlar hepinizde bol bol meyve yiyorum artık geçsin diye 😒🙄inşallah fayda eder
Zeze03 MuratZeynepDiner ama bence yaşancı sancı yaşadıklarımız diyorlarsa Doğum sancısı şiddeti artar onu napsan geçiremezsin yerinde duramazsın
Deletedmom404 MuratZeynepDiner yalancı sancı pozisyon değiştirince geçiyo canım 1/2 kere yaşadım çünkü ama gerçek sancı geçmez deniyo onu biliyorum 🙈