MuratZeynepDiner kızlar 35 haftalık hamileyim karnımda sert ve bel ağrım başladı bugun.sabah nst ye girdim ama sancım cıkmadı doğum olamaz demi
serifebzk MuratZeynepDiner canım merhaba. Bende bugün tam 35 oldum ama 2 haftadır nerdeyse ara ara karnım sertleşiyor çok acıyor 😣 kimisi yalancı sancı demiş ama bende bilmiyorm ne oldığunu 😣
Melikeemre MuratZeynepDiner. Bende 36 haftama giricem hic rahat edemiyorm gercekten ayaklardada agri oluyor ne yapicagz bilmiyorm 😑
Nihanozturk MuratZeynepDiner ben az önce karnımda sertlesme hafif bi adet agrısı gibi bi agrıyla uyandım kalktım tuvalete fln gittim gecti şmdi cok şükür 36 olucaz bizde.gecen haftada bikez oldu doktoruma sordum rahim kendini doguma hazırlıyor yalancı sancı dedikleri bu demisti geçen haftaki ağrısızdı.bu uzun süre aralıklarla devam ederse buna agrıda eslik ettiginde ozaman dogum habercisi olabilir demisti
Deletedmom404 MuratZeynepDiner ayy acaba ben doğuruyo muyum dedim 39 haftalık olan bi arkadaş da aynı belirtilerle post açmıştı da benimle aynı haftada olan Haziran annelerinin de aynı durumu yaşadığını görünce bi rahatladım valla 😊 yatarken bile belim ağrıyo bikaç gündür kasılma da arttı bide 🤦♀️
MuratZeynepDiner serifebzk bende hazırlıksz yakalanmkatan korkuyırm canm.doktorum 1 saate 4 defa olursa gel demişti ama sürekli gergin onu bile anlamıyormki
Domatesimm serifebzk ben 33teyim benim de oluyor ve sertleşme agrı yapıyor ya 😢 doktora da gitmedim henüz. Bu hafta gideyim en iyisi 😟
Zeze03 Artık ağrılarımızın artması normal bende 34+4 üm am 3 hafta önde gelişimi bnmde bel ve sırt ağrılarım çoğaldı say diyorlar kaç dk da bir geliyor siye saymıyorum sanki hiç geçmiyor şu an iyi toplanma oluyor bazen bi tarafa doğru sertleşiyor sonra geçiyor ayaklarda kramplar oluyor nst de sancı yok ara ara vajinada batma oluyor sanırım baş aşağı dönünce o his daha çok oluyor baş yuları dönünce nefes alırken zorlanıyorum Ordan anlayabiliyorum bol bol yürüyün bnce oturunca yatınca benm ağrım daha çok oluyor bende sürekli yürüyüp hareket ediyom evde pek otrmuyom devamlı işleniyom ama bide gribe yakalandım o kötü oldu
MuratZeynepDiner Zeze03 ooo kötü olmus doğum öncesi grip ilaçta alamıyorsn😔bütün bu belirtiler bendede var ama yalancımı gerçek doğum sancsımı ayıramamaktan korkuyırm
MuratZeynepDiner Nihanozturk banada belli aralıklarda düzenli gelirse doğum habercisi olabilir dedi.fazla evhamlıym ayırt edemesm die korkuyırm bel ağrılarımda olmaya basladı
MuratZeynepDiner Deletedmom404 bende hazrlıksz yakalncm die cok korkuyırm.yalancı ve gercek doğum sancısını ayıramasam die korkuyorm bakalım ne zaman geleck minikler☺doktorum bu haftadan sonra her an beklerz dedi
Zeze03 MuratZeynepDiner evet cnm dikkat edin kızlar hepinizde bol bol meyve yiyorum artık geçsin diye 😒🙄inşallah fayda eder
Zeze03 MuratZeynepDiner ama bence yaşancı sancı yaşadıklarımız diyorlarsa Doğum sancısı şiddeti artar onu napsan geçiremezsin yerinde duramazsın
Deletedmom404 MuratZeynepDiner yalancı sancı pozisyon değiştirince geçiyo canım 1/2 kere yaşadım çünkü ama gerçek sancı geçmez deniyo onu biliyorum 🙈
MuratZeynepDiner Nihanozturk doktorum anlamamın imkansz oldgnu düzenli aralıklarla geldgni söyledi.diğer bütğn sancılardan farklı oldgu için anlarsn dedi ama ilk gebeliğim korkuyırm yinede
Milen 35+2 deyim bende karında sertleşme yoğunlaştı ve aralıklarını takip edemiyorum, ağrı sancı yok ama hafta itibariyle çok arttı kasılma işe giderken de zorlanmaya başladım bir haftam var ama hiç gücüm kalmadı 😌
MuratZeynepDiner Milen umarım hazrlıksz yakalamaz bizi minikler☺banada çalısmak zor geliyor ama doğum iznim başlamadı yapack bsey yok😔
Selinnusta MuratZeynepDiner bendede aynı problem var bazen diyorum doğurcam herhalde diye ama bu haftalarda normalmis
Nihanozturk MuratZeynepDiner bende bugün yine oldu az önce kasıklarımda bi acı bıcak saplanır gibi iki defa bu sefer bebekte hareket ediyodu aynı zamanda bizimki cok beklemicek galiba 🤦🏻♀️