Sevillayy Munaa ya tabiiki en önemlisi yavrumun sağlığı enn enn önemlisi hayırlı bi evlat olması. Ama,,,, gönlümden geçen erkek bilmiyorum ben çocukluğumdan beridir oğlum olmasını istedim.yani bilmiyorum işte🙈😂😂
Yenibebekyeniheyecan Sevillayy bende çocukluğumdan bi oğlum olsun istedim babam şehit olduğu için evimizde annem kız kardeşim ben 3 kadın olduk hep bi erkek eksikliği oldu sonra ilk evliliğimde hayal kırıklığı yaşadım tam bitti derken Allah bnm önüme eşimi çıkardı 2 kızım oldu şimdide oğluma hamileyim hep dua ettim Allahıma yalvardım çok çok şükür Rabbim her kese yavrusuna kavuşmayı nasip etsin bende içinde
Yenibebekyeniheyecan Sevillayy çok çok geçmiş olsun cnm Allah sağlıcakla anlatmanı nasip etsin inşAllah
mucizemARAS Yenibebekyeniheyecan Rabbim gönlünden geceni nasip etsin canım ya hepimize hayırlı saglıklı evlat Nasip olsun inşallah ♥️
Sedaysr Cerenck benimde son adet tarihi 21 nisan ve bir oğlum olcak bu sene sanırım erkek çoğunlukta 😁🥰
Gulcansckn Ben dahil olmak üzere çevremde çok kişi hamile hepsi de erkek 👀 bana çok ilginç geliyor nedense 🙈🙈
Ftmm Yenibebekyeniheyecan bence 2021 senesi erkek senesi benım kızımın dogdugu sene hastane de tek bir erkek vardı. Oglum da da kime sorduysam erkek… RABBIM saglıklı kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah 🤲
Yenibebekyeniheyecan Ftmm bizdede tam tersi 2019 kızım doğdu o zmnda anket yaptim hep erkekti kız çok azdı şimdide çoğunluk erkek kız çok az hayirli evlat olsunlarda ne fark eder kız erkek ikiside canımızdan can
Seyma2861 Yenibebekyeniheyecan benimkide Nisan bebesi Allah nasip ederse eğer . Oğlum olacak🥰geçen bir arkadas paylaşmıştı burdan hesaplatmıştı kendi için .01.31 Temmuz arası son adet tarihi olanların oğlu olacakmış diye. 😁
Yenibebekyeniheyecan Seyma2861 genelde ayin 20 den sonra olan ilişkide erkek oluyormuş diyede ben okudum Allah hepimizin sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin