Merve10090 mucizemARAS zaman çok hızlı geçiyor cnm. Ben anlamadan 16 hafta oldum 🙈 bu aylar çok hızlı geçiyor..
seday93 bende mart ayına kız ayı deniyor diye duydum çok hamile duydum martta kızı olacak bende bunlardan biriyim 😀❤️
Sevillayy Kızlar benim de son adet tarihim 1eylül 10+6 oldukk. çok merak ediyorum cinsiyetini, covid testim pozitif çıktı doktorumada gidemiyorum. inşallah 12.haftam da karantinam bitiyo hemen gidicem tahmin eder inşallah ya 🤰🏻🙏🏻♥️🌸🌸🌸
Munaa Sevillayy öncelikle çok gecmis olsun canim bir an önce atlatirsin insallah 🙏 omce saglik tabi ama bende cinsiyeti asiri merak edenlerdenim 😄çin takvimine baktin mi hic?
Yenibebekyeniheyecan Sevillayy çok çok geçmiş olsun cnm Allah sağlıcakla anlatmanı nasip etsin inşAllah
Sevillayy Munaa ya tabiiki en önemlisi yavrumun sağlığı enn enn önemlisi hayırlı bi evlat olması. Ama,,,, gönlümden geçen erkek bilmiyorum ben çocukluğumdan beridir oğlum olmasını istedim.yani bilmiyorum işte🙈😂😂
Sedaysr Cerenck benimde son adet tarihi 21 nisan ve bir oğlum olcak bu sene sanırım erkek çoğunlukta 😁🥰