Beyzabyk Cansucasalin tavsiye ederm isterseniz linkinide atabilirim ürünün satıcı çok ilgili bende 35. Haftamda yaptırdım hemen geldi 3 4 günde
Beyzabyk Cansucasalin kuzum ürünün linki var altta satıcı yazıyor ecosshop diye mesaj bölümü var ordan konuşabiliyorsun satıcıyla neyi nasıl istersen öyle yapıyor göndermeden herşeyini atıyor beğenmediğin bişey varsa diye https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/kokulu-tas-fil-magnet-bebek-dogum-baby-shower_pdp_596617740
ikibebekannesi Cansucasalin bir ay kala yaptırmıştım İnstagram hediyeyedairnevarsa sayfanın adı bak istersen sen de . Sağlıkla gelsin yavrularımız 🌹
Seymacvk Ben 32. Haftada kolonya şişesi yaptırdım isimli şimdide makrome anahtarlık yaptırıyorum yapımı 20 gün kadar sürecek. Biraz zaman isteyen şeyleri beğenebilirsiniz o yüzden şimdiden yaptırın bence ☺️
merisenel-2016 Cansucasalin bence yaptırmalısın ne olacağı hiç belli olmaz çünkü o yüzden dedim ama tabi sen bilirsin 😊 Rica ederim 😇
merisenel-2016 Cansucasalin herşey gönlünüzce olsun Rabbim sağ salim yavrunuza kavuştursun inşallah içinde bizleri de 🤲🥰😘