Callmeru Detayına girecek kadar iyi hissetmiyorum kendimi, tek istediğim bu sürecin hayırlı bir şekilde bitmesi. Yarın amniyosentez olucam. Daha önce olanlar, Amniyosentez acıtıyor mu ben çok korkuyorum😔 Orayı uyuşturuyorlarmı? 😔
Sevdaaa001 Callmeru korkulacak hicbisey yok canim merak etme 2 dakika sürdü benimki normal asi olma süresi kadar hic internetten okuyup yada cevrendekilerdrn etkilenip stres yapma ben yaptırdım hicbisey olmadı sıvı aldığı yeri bi guzel temizledi pansuman yaptı ağır is falan yapma dedi 3 gün dinlen bu kadar canim
Gul_meftun Callmeru Eğer iyi bi doktorsa bunun sorun olacağını düşünmüyorum .önemli olan burada doktor iyi seçim yapın İnşallah temiz gelir sonuçlarınız
Ksnskssndmslmmxn Callmeru hiç strese gırme canım 2 dk bı durum hiç korkutma kndını ben yaptırdım da inşallah sonucunda temiz çıkar 🙏🏼 Hiç birseyı uyusturmuyolar sonradan bol bol dinlen ve su tüket
Emine66 Callmeru lütfen girdiginiz zamam bana da yazarmisiniz bende aynı durumdayim ins sağlıklı çıkar bebeğiniz dualrim sizinle lütfen iyi haberler bekliyorum Allah yardımcınız olsun
BurcAK145 Çok acımıyor korkma işlem 5dk sürmüyor sonrasında 3 gün istirahat öneriyorlar ilk gün ayakta kalmamaya çalış
Callmeru Çok çok teşekkür ederim hepinize 🙏🏻 İnşallah ama sonucu dert etmemek elimde değil 😔 inşallah iyi çıkar
Callmeru Sevdaaa001 hem benim hem eşimin genetik kan tahlillerinde malesef (eşimle herhangi bir akrabalığımız yok)
Sevdaaa001 Callmeru benim de kan da çıkmıştı 220/1 yüksek riskli çıkmıştı ultrasonda hicbisey çıkmamıştı .İnanin o bekleyiş sureci cok zordu ama cok şükür temiz çıktı sizin de çıkacaktır merak etmeyin çünkü yanılma payı cok yüksek bide kesin var demiyor ki ihtimal sadece hic çanınızı skmayin Allah’ın izniyle sağlıklı bi şekilde alicaz bebislerimizi kucağımıza dualarım sizinle 🤲
Callmeru Emine66 bu gece belliki bana uyku yok zaten 😔 merak etmeyin haber veririm hemen inşallah ikimizde bebeğimizi sağlıklı alırız kucağımıza tek duam bu 😔🙏🏻 Moral bozma bebek hissediyo diyorum kendi kendime ama elimde değil
Emine66 Callmeru lütfen girdiginiz zamam bana da yazarmisiniz bende aynı durumdayim ins sağlıklı çıkar bebeğiniz dualrim sizinle lütfen iyi haberler bekliyorum Allah yardımcınız olsun
Emine66 Callmeru inanin aynı durumdayiz yarınki kontrolumden sonra benimde herşey belli olack artık öyle korkuyorum 18haftalik bebeğim artık ve 3taramads çıktı benim ama ultrasonda herşey normal gozukuyo ama olmama ihtimali yok değilmiş bu sahada kurkutucu rabbim yardımcımız olsun
Callmeru Emine66 bende 17+5 daha amniyosentez sonucunu beklemekte var o da yine bi 2.5 - 3 hafta. Ultrasonda hiç bir gariplik yok ama hem ben hem baba kistik fibrozis taşıyıcısı olduğumuz ortaya çıktı nasıl denk gelebilir nasıl bi tesadüf bilmiyorum doktorlar dahi şaşırıyor. Doktorlar bu bebek sağlıklı olursa dahi bundan sonra normal yoldan çocuk yapmamamız sadece tüp tedavisi görmemiz gerektiğini söyledi. Bebeğim sağlıklı olsunda şuan gözüm ikinci çocukta değil zaten.. Herşeyi amniyosentez söylicek..
Emine66 Callmeru bizde öyle bı test yapmadılar sadece 3taramada riskli çıktı down sendromu olabilir diye ultrasonda gayet normal gozukuyo yarın tekrar ultrason incelemede bulunacak neft testi yada aminosentez olarak karar vercez ins rabbim korktugumuz yere ugretmasin hangi hastanede olacak acaba yaptıracağınız yeri nasıl arastirdiniz
Sidal Emine66 aynı şey bizimde başımıza geldi 2 li tarama testinde ultrason da normal herşey ama kan sonucum yüksek çıktığı için şüphelenildi doktorum perinatoloji bölümüne yönlendirdi orada genetik bölümü hepsi amniosentez yüzde yüz sonuç verir fakat riskli dediler. Nift testini önerdiler bende 3 gün önce verdim çok pahalı fakat riski yok en azından bebeğime birşey olmıcak İnş temiz sonuçlar alırız
Sidal Callmeru iyi akşamlar benim de ikili test kan sonucum yüksek çıktığı için amniosentez istedi fakat 18 ci hafta mı beklememi söylediler 3 4 doktor a gittim hepsi riskli dedi ve bende paraya kıyıp çocugum için nift testini yaptırdım inşallah 7 güne sonuç çıkıcak onun bir riski yok kan dan bakıldı. Bize de haber ver cnm İnş temiz çıkar