Aysenurhris Merhaba hamişler bursada hangi hastanede ve ne kadar ücrete doğum yapacaksınız benim hastanem ceylan hospital 7500 dediler biraz fazla gibi geldi ama diğer hastaneleride bilmiyorum
annesininprensi Ruya-Onen Aysenurhris evrim aydına gidiyorum 250tl muayene ucreti ozel doruk cekirge de 5bin tl dogum ucreti ama covid test yaoiyorlarmi bilmiyorum bilen varsa solerse mutlu olurum
gunessare Aysenurhris ben 2018 yilinda orda doğum yaptım sezeryanla 3000 liraydı ne kadar zamlanmis şimdi Medical parka gidiyorum yine aynı doktorum ücretleri hakkında hiç bilgim yok
eslemozge Ruya-Onen Bende Esentepeye gidiyorum eğer doğum olcak 2021 sonrası ise 3500 tl daha yeni sordum.
avucundaopucuk hulya_1919 doktordan doktora değişmiyorsa Ferhan hanıma gidiyorum doğum 6-6.500 dendi tabi yeni yılda 500-750 TL zam geliceğini de söylediler
Gulaye86 hulya_1919 jimerdr rabia hanımla normal doğum yapacağım inşallah bu hafta.dün fiyat aldım 6000 nakit 200 tl covid testi mecburi.
hulya_1919 avucundaopucuk benim bide doktorumun muayenehanesine gidiyorum orayla anlaşmalı 8000 bini bulur o zaman yandık valla ama mecbur doktorumdan çok memnunum
3616 avucundaopucuk Ozgeeeayaz fiyati ne kdr medicabilde yaptiginda bnde seda hocaya gdyrm dogumum da yaklasti da
avucundaopucuk hulya_1919 beğeniceğiniz odaya da bağlı 500 TL de ayrı alıyorlarmış benim annem jimerde çalıştığı için gidiyorum ama gerçekten biraz fiyatları uçuk bir hastane ama doktorlarının çok iyi olduğunu bildiğim için güvenerek gidiyorum ve doktorumdan da çok memnunum
Cemre91 Eeezgi bende daha 4+5 günlüğüm ilk kontrolüm olucak Aycan bey nasıl birisi açıklayıcı bir doktor mu .Detaycı mı acaba aycan bey hakkında biraz bilgi verir misiniz? Benim ikinci hamileliğim ilk gebeliğimi 8+2 de kalbi durduğu için kaybettim.
hulya_1919 avucundaopucuk valla riskli gebelik olduğu için parayı şuan düşünemiyorum mecbur ayarlıcaz ama çok uçuk gerçekten fiyatlar normal bir gebeliğim olsa vermezdim
Ozgeeeayaz Oktay altuna kliniğe gidiyorum daha doğum için fiyat almadık ama medicabili tercih ederim yine ilki de oradaydı.
Asx hulya_1919 benim de doktorum aral bey ben de çok memnunum. Muayenehane ücreti ne kadar ve ayrıntılı yaptırdınız mi hastanede mi yaptırdınız
ysmkml annesininprensi merhaba acaba sizin doktorunuzun anlaştığı ücret mi o? Ben de orda düşünüyorum da sanki daha farklı bir fiyat duymuştum 🤔
Kubraulupnr annesininprensi Nasıl ya muayene ve doğum cok pahalı bende çekirge doruğa gidiyorum emel arslan yıldırıma muayeneler 160 tl doğumu henüz konusmadık daha erken diye ama 5.000 se fazlaymış