halitefe Userkbr canım mühendisinoğlu diye Instagram’da bir sayfa var ordan bak yıldızlar listesinden seç ama ben mustela aldım herşeyi en güvenilir o diye
Aygul01 Userkbr hmm valla ilk kez sende gordum kimse Nivea kullanmıyor herkes mustela unibaby gibi markalar kullanıyor
Userkbr Bsraydin cnm mağazaya ait onlar dikkat bebek varda ben nevresimini almadım sadece mobilya aldım
Irem4598 Userkbr masallah cok almissin 😊 insanin acip acip bakasi geliyo kiyafetlere cekmecelere herseye
Edu-35 Userkbr hayırlı olsun allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻ben o kıyafetlerle 3 çocuk büyütürüm😂dördüncüyü de aradan çıkarırım😅😅
Semrafiratgokbudak Userkbr hepsi cok guzel gözüküyor gule gule kullanmak nasip olsun inşallah dogum ne zman😊🙏🙏
063806 Userkbr Hepside çok güzel,sağlıkla kullanın inşallah.Bende genç odası alma taraftarıyım yiğenlerim 2 yaşında bazada yatmaya başladı zaten o zamana kadar da anne yanı beşiğinde yatacak gayet mantıklı olmuş
ipekeylul Userkbr hepsini saglikli gunlerde kullansin insallah cocuk odasi mi yapacaksiniz, bence 3 yasina kadar sizinle ayni odada yatmasi daha mantikli ileride yapabilirdiniz ama sizin karariniz tabiki 😇
Userkbr ipekeylul anne yanı beşikte benle yatacak tabi ama 3 yaşından sonra alıştırırım diye düşünüyorum