nilsmother Userkbr anaa Vala bebegin doğana kadar düşüşrmiyorum daha neler alır ananne🤩 maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 😁🤲🏻
Zerin1234 Userkbr Allah razı olsun onlardan Amin Rabbim bizlere bağışlasın iyiki varlar insan gerçekten anne olduktan sonra anlıyor annesini duygulandım yaa şuan anneme çok ihtiyacım var 5 gün kaldı doğumuma aşırı duygusallık stres var ya 😖😣
Aygul01 Userkbr kız o kıyafetlerin cogunu giydirmeyeceksin bile 😋 genc odasıda biraz erken olmuş sanki. Bide dalın gordum. Dalın içerik olarak pek tavsiye edilmiyor sen bilirsin yine ama. Gule gule kullanın 🌸☺️
Byzaoz Userkbr masallah Allahim güzel günlerde kullanmayi nasip eylesin inşallah 🤲. Besik mukemmel bende meltem tac besik almayi düşünüyorum magazadan mi aldiniz acaba fiyati iyiymis.
Aygul01 Userkbr bebek icin Nivea kullananı hiç duymadım hatta resimde görünce Allah Allah dedim herhalde kendi kişisel bakım ürünleri diye düşündüm. ne ki onlar ?
halitefe Userkbr herşey çok güzel canım ama bebek bakım ürünlerin içinde zararlı kimyasal olanlar Dalin şampuan ve nivealar değiştirme imkanın varsa değiştir
esengl_ Userkbr kıyafetleri baya çok almışsın 😁 beşiğini çok beğendim fiyatı da uygunmus nerde aldın 😌
Gayeninannesiyesim Userkbr Benimde böyle vallahi güle güle giyerler inşallah hepsi çok güzel sağlıklı gunlerde giysinler ❤️🤲
Deletedmom381 Userkbr Nivea almışsınız canım ama ben tavsiye etmem yine senin tercihin ama içeriği pek temiz değil onun da ve inanılmaz parfüm kokusu var. Egzama tetiklemeye bire bir diyebilirim. Ben oğluma almıştım ama şuan kendim kullanıyorum.