2-minikmelek 12 haftalık ultrasonumda bebeğimin cinsiyeti erkek tahmin edildi şöyle bi ultrason görüntüsü var şuan 16 . Haftamdayım merak ediyorum değişir mi sizce ?
Dilara8228 2-minikmelek 12+2 de tahminen erkek dedi doktor değişebilir tabi benim 2 gebeligimde her iki oğlumda doktor 6 aya kadar kız dedi sonra erkek oldu 😂 benim ultrason fotoğrafımda bu
2-minikmelek Dilara8228 ben kemik yapısından pek anlamıyorum ama pozisyon uygunsuzluğu falan var mıydı
Arzu1994 Dilara8228 canım 6 aya kadar kız mı denildi tek bir doktora mı gittin yoksa farklı farklı doktorlardan gittin mi
2-minikmelek Merimex inanın bir buçuk yaşında kız yiğeniminde böyle bi ultrason görüntüsü var o yüzden şüpeye düşüyorum :)
Merimex 2-minikmelek bende 18 haftalık hamileyim oğluşum da böyle poz verdi sanmıyorum yanlış olacağını :)
Dilara8228 2-minikmelek valla bende anlamıyorum canım meselaa bu ultrason fotoğrafına 2 gundur bakıyorum bakıyorum ama hiç bir yorum yapamıyorum boş bakıyorum 😂 zor bebeklerdi kendilerini gostermezlerdi kolay kolay