Cemrreedemirci Kaç haftalıkken araç kullanmayı bıraktınız? Yada bıraktınız mı? Bırakmalı mıyız? Bu konuda araştırmalara denk gelsiyseniz link verebilir misiniz?
umutcuk Cemrreedemirci tamamen kişisel bir zamanlama olduğunu düşünüyorum, kendnizi rahat hissetmediginiz zamanda birakabilirsiniz, şayet öyle yapmayı düşünüyorum. Trafik stresli birşey olduğundan en doğru kararı siz verebilirsiniz 🥰🥰
prensmusta Cemrreedemirci şu an 33 haftalığız artık kullanmıyorum,1 ay önce bıraktım,göbekten ziyade stres olupta çocuğa bişey olursa korkusundan oda🙄😬
Ozzgec ben 34+2 yim hala kullanıyorum koltuğumu biraz yatırıp :) ama birkaç haftaya kullanamaz hale geleceğimi düşünüyorum. özellikle araç kullanırken tekmeleyince çok değişik oluyor :))
Bibliophilia-1991 Ben hala kullanıyorum sakıncalı bişey okumadım canm kendimi kötü hissedersem çekerim kenera
dnayns Aden23 Eşime bunu sormuştum geçen gün var mıdır kendi giden diye :) Çok sancılı değildiniz heralde dimi, çok değişik bir deneyim olmuş :))
dnayns Ben de 34. haftadayım halâ kullanıyorum. Çok sorun yaşamadım şimdiye kadar ama birkaç hafta sonra göbüş zorlarsa bilemem. Ama yine de ani fren yapmak zorunda kalırsam falan diye korkuyorum içten içe.
BarlasMom94 Cemrreedemirci ben bebeği öğrendiğim zaman bıraktım. Yani ani fren ya da ani araç çıkışlarında karnım kasılıyor gibi hissettim
Elfynsmr Cemrreedemirci 35+3 üm kullanıyorum şuan ama bazen karnım direksiyona deyiyo gülüyorum kendi kendime bide hareketleniyo hissediyo gibi ben yavaş yavaş bırakıyorum eskisi gibi sık kullanmıyorum ne olur ne olmaz
Evremadas Kızlar ben Aralık ayında yazılmayı düşünüyorum ehliyet kursuna doğum martta, dediğiniz gibi zorlanır mıyım acaba
Maviss1525 Evremadas Ben şuan gidiyorum kursa 28 haftalığım ay sonu sınavım var hoca ile konuştuk yorulunca bırakıyorum 1 saat sürüyor dersler zaten 4-5 saat alsan yeter dedi eğer önceden biliyorsanız kolay olur ama aralığa bırakmasanız daha iyi karda kışda zor olur gibi ani bi durumda sıkıntı yaşarsınız belki
Edu-35 Cemrreedemirci son ana kadar kullandım bir problem yasamadım.sadece sezeryandan sonra ara verdim 10 gün kadar dikişlerim yüzünden
minikcasper Cemrreedemirci ben bu zamana kadar kullanıyodum ama şuan 31+1 haftalığım bel ağrılarım başladı artık bırakırım heralde🤷🏻 yan koltuğa geçer yatırırım koltuğu missss 😅😅
ysms19 Cemrreedemirci 34+3’teyim. Çok sık olmasa da işim olduğunda kullanıyorum. Sadece ekstra dikkat ediyorum. Hız ve takip mesafesine.
Girlpowerbabe Cemrreedemirci 32. Haftaya gireceğim araba kullanmayı geçtim ATV bile kullanıyorum doğurana kadar devam🙈