Endiselianne20 dermus canım birsey sormak istiyorum bendede omuriligimde kemik eğriliği var belden uyuşturma sakincali olur mu senin nasıl oldu
dermus Endiselianne20 ben anestezi uzmanina sordum platin var belden igne olur mu diye olmaz dedi sanirim genel olacagim. Sende platin yoksa sanmiyorum sorun olacagini. Oyle bir sey sormuyorlar cunku. Hayirlisi olsun insallah
yagizefeninannesi ArasMom34 birşey sorabilir miyim, gecelik ihtiyaç oldu mu sezeryan doğumda, ben 2 tane pijama aldım ama gecelik de alsam mı her ihtimale karşı gerekli olurmu sezeryan da bilemedim
ArasMom34 yagizefeninannesi çıktığımda sadece pijama üstünü giydim altta birşey olmaması daha rahat ediyorsun daha sonra 2 adet gecelik kullandım birde yürürken üstüne birşey atmalısın oda rahat oluyor
yagizefeninannesi ArasMom34 teşekkür ederim 🙏 sabahlık alıcam yanıma kış doğumu olacağı için üşür ederim diye
EbruSevban Sarisin_annee Ağlatacak bir ağrım olmadı foruma doğum hikayemi yazmıştım burayada kopyaliyorum Şuan bebekten yeniden detaylı yazamadım Bende doğuranlar kervanına katıldım ✋🤰 Bu sabah saat 8.30 da yatış yaptık kendi isteğim ile sezeryan oldum 38+2 👼 İşlemler evraklar damar yolu vs derken 10 gibi ameliyathanedeydim anestezi doktoru spinali yaparken hiç birşey hissetmedim damar yolu bile daha çok acıdı emin olun 🙈 sonra bacaklarımda hissislik oluştu yatırdılar beni rutin işlemler tansiyon oksijen vs batikon sürdüler dokunuşlar var ama acı ağrı yok sonra doktorum geldi konuştu sakın olmami söyledi 5 dakika ile 10 dk arası birşeyde kızımın ağlamasını duydum hemen bana gösterdiler ağlıyordu salyasi sümüğü suratıma akti ama mükemmel bir şeydi sonra götürüp temizleyip getirdiler hâlâ ağlıyordu konuştum öptüm öptüm kokladım yüzümü elledi sustu sonra kontrol için cocuk doktoru görecek diye götürdüler . Dikislerim atılırken üst ışıktan izledim. Bitince doktorum geldi beni sevdi aferin kızıma herşey yolunda dedi çıktı ameliyathanede temizlediler beni başka bir sedyeye aldılar ve çıkardılar dikislerim 15 dk falan sürdü bu arada ameliyathane acayip eğlenceliydi ekip çok eğlenceliydi mükemmel fotoğraflar çekmişler bize sagolsunlar bebek 10.25 te doğdu bende 11e doğru odadaydim🙈📸 çıktım eşim annem kapidaydi beni öyle neşeli görünce çok şaşırdılar odaya geldik bebeğimde geldi emdirdik uyuttuk çok güzel çünkü bizim kızımız 3170 gram 48 cm dogdu prensesimiz🙈👼 📌 Sondayi uyustuktan sonra taktılar hicbirsey hissetmedim. 📌Odaya geldik uyuşukluk 2 saat kadar sonra geçti kesinlikle şiddetli bir ağrı başlamadı fakat ağrı kesici yaptılar her ihtimale karsi. 📌4 saat sonra sadece sıvı almaya başladım yürüdükten sonra biseyler yedim yani akşam 23.00 de. 📌Kalkmadan önce Sondayi çektiler uyuşuk değildim ama acı olmadı. 📌Kalkarken ölüm gibi bişey değildi dikkatlice kaldırdılar acıdı ama dayanılır bir acıydı 📌İlk yürüme zorladı ama oda geçti. Şuan koltukta oturarak yazıyorum aklıma gelenler bunlar sorularınız varsa cevaplarım 👼🙈 https://imgyukle.com/i/ITy1UH https://imgyukle.com/i/ITCzMq
Zafsim0801 Ozge_ediz benım merakım sonda takımı 😂🤔acaba Sezeryan olmak istiyorum bende doktorumamıııı söylemem lazım yoksa amelıyathanedeki hemşireyemi Özakman geldiğinde bir tek ondan korkuyorum
1MelekAnnesi_ Bircan68 alkıslıyorum senı oyle bı tespit ki👏👏👏işte bu yuzden bende sezeryan istiyorum cunku sezeryan onların isine gelıo bizde acı cektıgımzle kalıyoruz canım
Tubasahra Ozge_ediz Şubat ayında 4. Sezaryeni olucam.Henuz pişman olmadım genel oldu 3 doğumumda ilk 2 gün zordu sonraki günler daha iyiydi.İlk günden itibaren bebeğime ve kendime kendim baktım.Bol bol yurumenizi tavsiye ederim.