Cigdm yagmur91 Miragee canım bana da doktor iki kimyasal oldu diye genetik testler yaptırdı her ihtimale karşıda ekopirin kulandiriyor bu nasıl bişey korasoirinden farkı nedir
Kubraeva Cigdm yok cnm icin rahat olsun ikisininde icerikleri ayni hem kalp hastaljklarinda hemde kan pihtillasmasinda kullaniliyor
sutlaacc Miragee canım merhaba sana birşey soracağım benim adetimde pıhtı geliyor hep geçen ay soğan kürü yaptım ondan mı bilmiyorum ama kan pıhtılaşması olduğunda mı böyle oluyor acaba ? Sen de pıhtılaşma mı vardı adetin de böyle oluyor muydu?
Miragee sutlaacc hamile degil sen için temizleniyor güzel bişey canım benim basıma geldi ama ben corasprin kullandım ondan geldi
sutlaacc Miragee tamam anladım canım belki de soğan küründen oldu hamile değilim daha önce bir kürtaj oldum kalbi durduğu için ama ben pıhtılaşma testi yaptırmadım acaba böyle olması bende pıhtılaşma olduğu anlamına mı geliyor diye korktum
Miragee sutlaacc yokcanım o Baska mesela bende vardı pıhtılasma ben hamilelikte iğne oluyorum bebek zRar görmesin diye