Benbenim BugsBunny 13-14 yumurtlama 15 çatlama 4 gün üst üste ilişki denildi ama ben 3 gün yapabildim valla artık yoruldum 😂 sizinle aynı zaman denilebilir bekleyelim inşallah hayırlı haberler alırız
nisan-23 ilknurana benimde 23 yada 24 kasim ama umudum yok şimdiden adet belirtileri var göğüs ağrısı sivilce
ilknurana nisan-23 hiç belli olmaz en doğru zamanda bulsun bizi bebeklerimiz inşallah stres yapmayın yeter ki 💓
nisan-23 Benbenim 1 yıldır bekliyorum her adet öncesi bu şekilde belirti oluyor malesef artık umudum kalmadi infertiliteye başvurdum bazı tetkikler istendi tamamlayonca gideceğim tekrar bakalım sonuç ne olur inşaAllah pandemiden dolayi tup bebek tedavileri durdurulmaz inşaAllah tuo bebek yapmak için uygunüzdü. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar kucağına almayi nasip etsin
Zeynep5353 Zeynep5353 bendede öle şuan test yaptm kan sanah bakalm sonucu bkliyorum bwlki erken olur çkmaz blmym hiç hayirlisi ya
Handemree 26sı adet günüm ben de sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin🤲🏻😊
ogluileannesi Sisi hayırlı olsun çok sevindim senin adına 🤲🏻 Benimde 7 günüm var bugün dayanamayıp yaptım birşey çıkmadı 🥺
Sisi ogluileannesi benim de çok silik çıktı canım daha önce yapsam çıkmayacaktı bence 😇 biraz sanret 2 3 gün daha dur birdaha dene bakalım inşallah sende görürsün çift çizgiyi bu ay.
nisan-23 Bugün smear ve servikal kültür alırdım infertiliteden istemişlerdi ultrasonda baktı doktor 3 cm kistin var adetin 4-5 gün kaldı adetleri gidebilirde dedi yani benim bu ay gebelik ihtimali sıfır olsa illa birsey görünürdu USG de 😢
ilknurana nisan-23 Moralini yüksek tut canım bu ay olmazsa diğer aylara inşallah. Ne kadar süre olmayınca doktora gittiniz?
nisan-23 ilknurana daha önce 2 gebeliğim var bir kızim var çok şükür 8 yaşında 2 yıl öncede 20 haftalik düşük yaptım 1 yıldır deniyorum olmadı kısmet kızim çok istiyor kardeşi olsun hayırlısı inşaAllah