Sisi ilknurana ya canım eşim işten geldi test almış ısrarlarıma dayanamayıp yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama inşallah yanlışlık yoktur şuan çok değişik hissediyorum [![🙈🙈
ilknurana Sisi Var görünüyor Ya çok sevindim sizin adınıza 🥰 Sağsalim kucağınıza alın inşallah 💓 çok güzel duygudur eminim heyecan sevinç kaygı hepsi bir arada 🙏🏻
Ebru222 Sisi Yaa çok sevindim bende gördüm silik çizgiyi umarım sağlıklı bir gebelik olur Rabbim herkese tattirsin evlat duygusunu ❤️
BugsBunny Sisi 😍 yumurtlamayı ne zaman görmüştünüz tarih olarak ? Maşallah süper. Darısı bize inş. Bat 22 kasımdı sizin sanırım. Benim de 23 Kasım şimdi benim de test yapasım geldi 🥴
Sisi Ebru222 Aminn canım Rabbım hayırla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin sizlerde bu ay görürsünüz çift çizgyii inşallah 🙈
Sisi Ebru222 BugsBunny canım ben 19 un da adet oldum ayın 4 ünde yumurtlamayı gördüm 3 gün değerlendirdik. Her ay 4 gün atıyor benim 34 günde bir adet oluyorum yani o yüzden 22 siydi. Yapın bakalım belki çıkar 🙈 hiç belli olmaz
Ebru222 Sisi güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ben hamileyim 29+6 haftalık. Ama 3 gebelik 2 düşük umarım bu bebişim nasip olur sevmek kucağıma almak dua edermisin ❤️
Sisi Ebru222 elbette ederim olumlu düşün hepp inşallah kucağına alıp bu günleri gülümseyerek hatırladığın günler gelecek 🌹
BugsBunny Sisi en az 10 gün fln geçmiş bu durumda üstünden 🙄 benim geçmedi çıkmayabilir en iyisi azıcık daha sabredeyim.
Zeynep5353 Zeynep5353 bendede öle şuan test yaptm kan sanah bakalm sonucu bkliyorum bwlki erken olur çkmaz blmym hiç hayirlisi ya