Dilaraa06 Neseli5 ben gebelikten önce kullanmaya başladım gebelikten 2 ay önce gebelik süresi 3 ay derken 5 ay kadar kullandım ne kadar süre sonra geçtiğini çok net hatırlamıyorum 🤷♀️
Leylim Eğer ilk 3ayındaysan bu durumlar normaldir bende kullanıyordum aşırı halsizdim 12-13.haftadan sonra geçyor
Neseli5 Leylim valla bende halsizlikten ziyade huzursuzluk var içim daralıyor sığamıyorum bir yere öyle birşeyler işte
058elf Neseli5 ben gebelikten öncede gebelik sırasında da folidoce kullandım öyle herhangi bir yan etkisi görmedim canım, 12. Haftamda doktor bıraktırdı başka ilaçlara geçtim
Munaa Neseli5 canim bende folidoce kullaniyorum bahsettigin yan etkileri hic yasamadim 🤷 aksine asiri uykum var butun gun uykuluyum.muhtemelen hamilelikten kaynakli yani ilactan oldugunu zannetmiyorum ama yine de siz bir doktora danisin derim ☺
okunmusciklet Neseli5 normali o şekilde ama öyle yan etkileri olunca 2 günde bir alabilirsin dedi doktorum bana
Btlerva Neseli5 11 haftalık hamileyim bende aynı ilacı kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bi sıkıntı yaşamadım canım